4 MOTIVE PENTRU CARE AERUL CONDIȚIONAT CONGELEAZĂ

4 MOTIVE PENTRU CARE AERUL CONDIȚIONAT CONGELEAZĂ

Aparatul de aer condiționat se îngheață, deoarece ceva fie determină extinderea Freonului din sistemul dvs. mai mult decât este conceput, sau ceva împiedică aerul din casa dvs. să-și transfere căldura în sistemul dvs.

Primele 4 motive pentru care aparatul de aer condiționat îngheață:

  • Flux de aer insuficient în bobina evaporatorului aparatului de aer condiționat.
  • Aerul condiționat are puțină cantitate de freon.
  • Utilizați aparatul de aer condiționat atunci când aerul exterior este sub 62 de grade.
  • Există o defecțiune mecanică (îndoirea în conductele de agent frigorific, un ventilator de suflare nu funcționează etc.) Intrați în contact cu service aer conditionat baia mare și rezolvați aceasta situație urgent.

Aparatul dvs. de aer condiționat este conceput pentru a scădea temperatura casei dvs., luând căldură din ea, dacă aparatul de aer condiționat nu suflă corect aerul interior peste bobina evaporatorului, atunci acest schimb de căldură nu poate avea loc și Freonul care ar trebui să fie eliminat căldura din casa ta nu este.

Aerul condiționat poate îngheța din cauza presiunii mai mici în interiorul sistemului. Acest lucru se datorează faptului că acum există mai puțin Freon în sistemul dvs., dar este totuși forțat să extindă aceeași cantitate, cu atât expansiunea este mai mare decât o temperatură mai rece.

Aparatele de aer condiționat sunt proiectate să funcționeze într-un anumit interval de temperatură. Dacă utilizați aparatul de aer condiționat atunci când aerul exterior este sub 62 de grade, atunci presiunea din interiorul sistemului dvs. va scădea și acest lucru poate provoca înghețarea aparatului de aer condiționat.

Un aparat de aer condiționat înghețat nu vă va răci casa în mod corespunzător și vă poate deteriora aparatul de aer condiționat. Această problemă nu se va rezolva singură. Dacă aveți probleme cu înghețarea aparatului de aer condiționat, acesta trebuie abordat imediat de către un service aer conditionat.