Aplica un cod reducere notino si afli trucuri despre aplicarea fardului de pleoape

Odată cu obligativitatea purtării unei măști aproape peste tot, este momentul să pariati totul pe felul în care arătați, mai ales că sunteți privată de expunerea unui ruj frumos sau a unui zâmbet strălucitor! Și pentru a va sublinia ochii, un fard de pleoape destul de bine aplicat va fi cel mai bun aliat. Totul e să respectați pașii indicați mai jos și să alegeți exact ce e mai potrivit cu un cod reducere notino din gama vastă de produse de pe site.

Pregătiți-vă pleoapă dacă este necesar

Unii experți recomandă pregătirea pleoapei înainte cu o bază specifică pentru a facilita aplicarea machiajului și pentru a optimiza reținerea acestuia. Nu este nevoie să exagerați, mai ales că astăzi majoritatea fardurilor de ochi au deja texturi de lungă durată. În general, acest lucru se referă la persoanele cu pielea destul de subțire ale căror pleoape arată venele. Aplicați o notă ușoară de corector (culoarea exactă a pielii și nu mai deschisă cu riscul de a da un aspect gri) pe pleoapă pentru a corectă culoarea.

Alegeți culoarea fardului

Portocaliul este perfect pentru ochii albaștri, movul subliniază ochii verzi, iar nuanțele maro / taupe merg la toate irisurile și limitează defectele. Dar, în cele din urmă, argumentul care va avea cea mai mare pondere este ceea ce doriți. Experimentați fără griji cu produsele cumpărate cu un cod reducere notino! Dacă o culoare vă atrage atenția, aplicăți-o deasupra ochilor și apoi priviți-vă din nou în oglindă zece minute mai târziu. Dacă va place rezultatul, e minunat! Consultați și fardurile de pleoape de pe site, în culori diferite și folosind un cod reducere notino. Rezultatul va fi și mai grozav!

Alegeți o textură ușoară și de lungă durată

Nu toate texturile sunt ușor de utilizat. Pulberea, de exemplu, este un pigment. La aplicare, particulele de pigmenți tind să cadă sub ochi. Uneori se prind și de rimel. Cea mai ușoară textură este oferită de fardurile de ochi cremoase care se aplică ușor și țin toată ziua.

Aplicați fardul si un cod reducere notino la momentul potrivit

În general, tratamentul de înfrumusețare începe cu tenul. Trebuie să pregătiți bine pielea înainte de a termină lucrarea! Începeți prin aplicarea fardului de ochi înainte de fondul de ten și, prin urmare, înainte de rimel.

Aplicați cu instrumentul potrivit

Orice profesionist vă va spune, nu există un instrument mai bun decât degetul. Chiar dacă utilizați cea mai scumpă pensulă, există întotdeauna un punct în care veți finaliza aplicăția cu vârful degetelor. Îndepărtați excesul de sebuum, neteziți pleoapă, estompați culoarea fardulu, degetele dvs. vor face totul.

Cunoașteți tehnica de bază a procesului de aplicare a fardului

Chiar dacă folosiți o singură nuanță de fard de ochi, regulă generală este aceeași, indiferent de formă ochilor dvs. Umbră ar trebui să fie mai deschisă în colțul interior al ochiului și mai intensă în colțul exterior. Ideea este să urmeze formă ochilor săi și să o accentueze pentru a o prelungi. Deci, dacă utilizați una și aceeași umbră, va trebui să vă amestecați mai mult la colțul interior și să accentuați nuanța la colțul exterior degradând culoarea și jucându-vă cu umbre și lumini.