Asortarea ușilor de interior cu parchetul și plinta – sfaturi utile

Asortarea ușilor de interior cu parchetul și plinta – sfaturi utile

Când vine vorba despre asortarea ușilor de interior cu parchetul și plinta, foarte multă lume se blochează. De ce? Pentru că există o mulțime de aspecte pe care trebuie să le iei în calcul de la început pentru a nu regreta mai târziu alegerile făcute.

Adunându-le, atât ușile, cât și parchetul și plintele sunt destul de costisitoare. Așadar, fă alegerea o dată și bine pentru ca bugetul tău să nu aibă de suferit mai târziu. Astăzi vom vorbi despre cum poți asorta ușile de interior cu parchetul și cu plinta. Atenție! Vom vorbi despre combinații îndrăznețe, acolo unde elementele nu au aceeași nuanță.

  • Asortarea ușilor de interior cu parchetul de nuanță închisă și cu plinta de nuanță deschisă

În această combinație, cea de ușă de interior și parchet de nuanță închisă, iar plinta de nuanță deschisă, includem și albul ca opțiune. Dacă mergi pe această recomandare, albul va slăbi intensitatea culorilor închise, oferind încăperii un aspect cald. De asemenea, dacă vrei să plusezi aici, alege tocul de culoare.

Când cauți usi interior Suceava pentru a face această combinație, ai în vedere modelele disponibile la Uși Dor. Sunt de calitate excepțională, iar prețul lor este chiar accesibil.

Această combinație este des întâlnită în rândul caselor și apartamentelor spațioase și luminoase. De ce? Nuanțele închise diminuează și întunecă puțin spațiul, transformându-l în unul cald.

  • Asortarea ușilor de interior și plintei albe cu un parchet de nuanță închisă

Asortarea parchetului de nuanță închisă cu ușile de interior și plinta albă este o altă combinație îndrăzneață despre care vom vorbi. Ca și în cazul primei opțiuni, aceasta se potrivește superb în spațiile mari și foarte luminoase.

Însă, să știi că este o alegere extrem de bună și acolo unde vorbim despre case și camere mai puțin spațioase. Atenție la cum vei decora încăperea ulterior! Designerii recomandă să nu încarci spațiul locuibil prea mult, să îl lași cât mai aerisit. Așadar, în cazul acestei combinații, soluția de încredere este amenajarea simplistă.

Nu uita că dacă ești în căutare de uși de interior albe în Suceava, showroom-ul Uși Dor îți este deschis. Găsești acolo o multitudine de modele, iar cel mai interesant lucru este că sunt produse de Porta Doors – producător de top pe piața europeană.

  • Asortarea ușii de interior în nuanță închisă cu parchetul și plinta în culori deschise

Ultima combinație îndrăzneață pe care o poți alege pentru locuința ta este cea dintre plinta și parchetul în culori deschise și ușa de interior într-o nuanță închisă.

Ce are deosebit această combinație? Este potrivită atât pentru locuințe spațioase, cât și pentru locuințe mai puțin spațioase. Dacă vrei a acționezi conform clasicelor reguli de amenajare, alege ușile de interior în nuanțe de nuc închis, maro închis sau chiar wenge.

Această combinație va crea un echilibru perfect între lumina absorbită și cea dispersată, iar la capitolul amenajare nu ai restricții.

Nu uita de Uși Dor – showroom-ul din cadrul căruia poți achiziționa ușile de interior din Suceava! Acestea vin la pachet cu certificarea calității aparte, fiind produse de Porta Doors!