Ce să ne așteptăm la o înmormântare a cimitirului național

Ce să ne așteptăm la o înmormântare a cimitirului național

Deși există anumite standarde de etichetă care se aplică tuturor înmormântărilor, servicii funerare piatra neamt la un cimitir național este ușor diferit de un cimitir tradițional. Știind la ce să ne așteptăm la o înmormântare sau la un serviciu de pomenire poate face procesul mai confortabil pentru toți cei implicați. Dacă mergeți la o ceremonie pentru un veteran decedat la un cimitir național, iată la ce să vă așteptați.

Cimitirele naționale nu găzduiesc înmormântări

Este important să fim conștienți de faptul că cimitirele naționale nu au facilități pentru a găzdui servicii de înmormântare tradiționale sau vizionare cu sicriu deschis. Uneori, familiile vor alege să aibă o înmormântare înainte de ceremonia de la cimitirul național.

Slujba care se ține la un cimitir național se numește „slujba finală de trimitere” și se ține la un adăpost de trimitere. Când ajungeți la cimitirul național, va exista un funcționar care vă va îndruma către adăpostul de angajare corespunzător (există adesea mai multe dintre aceste adăposturi la un cimitir național). Servicii funerare de angajare durează de obicei mai puțin de o jumătate de oră și poate include (sau nu include) onoruri militare.

Flori

La majoritatea cimitirelor naționale, este potrivit ca familia să ofere flori pentru slujire. Acestea vor călători adesea cu urna sau sicriul de la adăpostul de angajare la mormânt și, în cele din urmă, vor fi așezate pe mormântul umplut. Fiecare cimitir național are o politică florală individualizată, deci este important să confirmați că aranjamentul dvs. este binevenit.

Puteți vizita mormântul … Mai târziu

Participanții la înmormântare sunt bineveniți să viziteze mormântul veteranului după terminarea zilei de muncă, dar nu imediat după slujba de trimitere.