Cum ii spui familiei ca faci videochat?

videochat

Ca model de videochat, ai sansa de a obtine castiguri impresionante, situate mult peste salariul mediu din Romania. Mediul de lucru este, de asemenea, deosebit de placut, iar numarul avantajelor nu se opreste aici, dupa cum poate depune marturie fiecare fata care a ales o astfel de cariera.

Totusi, unele dintre modele se confrunta cu o problema, cauzata de mentalitatile invechite: le vine greu sa vorbeasca propriei familii, in special parintilor, despre domeniul in care lucreaza. Daca te afli intr-o astfel de situatie ca model la www.studio20.ro, iata care sunt lucrurile despre care trebuie sa le vorbesti, pentru a-i face sa accepte alegerea pe care ai facut-o!

Legalitatea desavarsita a activitatii

Contrar unor zvonuri care nu au legatura cu realitatea, activitatea de videochat este reglementata cat se poate de clar de legislatia romaneasca, la fel ca orice alt domeniu economic.

videochat

Cea mai graitoare dovada a acestui fapt – cu ajutorul careia iti poti convinge inclusiv familia – este reprezentata de contractul de artist-interpret semnat inca din prima zi de lucru, in care sunt specificate cat se poate de clar drepturile si obligatiile partilor si care respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Pe cat de clar sunt definite conditiile de lucru si relatiile dintre studioul de videochat si model, pe atat de transparent sunt efectuate si platile. La incasarea fiecarui venit – adica de doua ori pe luna – fiecare model semneaza si primeste propriul exemplar dintr-un act aditional in care sunt specificate toate detaliile legate de plata respectiva.

Mai precis, in acest document sunt trecute cat se poate de clar castigurile din videochat obtinute pe fiecare site in parte, totalul in valuta, cursul valutar pe baza caruia se realizeaza conversia, suma in lei, procentul platit modelului, taxele si impozitele platite catre statul roman, precum si suma neta incasata in cont.

Siguranta si confidentialitate

Odata ce rudele apropiate s-au convins de caracterul legal al muncii pe care o desfasori, este recomandat sa le vorbesti si despre mediul cat se poate de sigur in care lucrezi.

Primul lucru pe care trebuie sa il inteleaga cei dragi este ca interactiunile cu membrii celor mai cunoscute site-uri videochat au loc intotdeauna de la distanta, in spatiul virtual, prin intermediul internetului si al unei camere. In realitate, modelul se afla la sute sau, cel mai adesea, la mii de kilometri distanta de barbatii cu care interactioneaza. Nu exista contact fata in fata, nu exista atingere si, mai ales, fiecare fata are oricand optiunea de a intrerupe o conversatie care o face sa se simta inconfortabil.

In plus, daca modelul nu doreste acest lucru, nimeni nu va afla cu ce anume se ocupa, in afara de persoanele carora le spune personal. Activitatea este desfasurata sub un pseudonim care nu este cunoscut de nimeni din afara studioului. De asemenea, exista posibilitatea de a bloca toti utilizatorii dintr-o anumita zona geografica, pentru a elimina si riscurile unei posibile descoperiri intamplatoare.

Cunoscand toate aceste detalii, membrii familiei trebuie sa inteleaga ca profesia de model de videochat este cat se poate de sigura si respecta in totalitate legea. Iar, daca doresti sa fii si mai convingatoare, le poti vorbi despre sumele de bani castigate si le poti face diferite cadouri, pentru a-i convinge, cat se poate de concret, ca alegerea facuta ti-a influentat in bine nivelul de trai!