Cum sa iti decorezi peretii corect?

Pentru a reinnoi decorarea unei camere, nimic nu este mai eficient decat sa incepi cu peretii! Rasfata-ti peretii cu obiecte neasteptate si neobisnuite. Tablouri, covoare, flori, farfurii, stickere decorative sau cosuri, descoperiti toate ideile noastre pentru un perete ultra-inspirat.

Agatati rame de dimensiuni variate pe perete

Amestecati rame foarte clasice de diferite dimensiuni cu panouri de perete foarte grafice pentru a va energiza peretele.

Agatati pe perete un covor interesant

Un covor agatat pe perete este o solutie ideala in doua cazuri: pentru a ascunde o crapatura sau pentru a aduce o nota boema interiorului tau.

Decorarea cu rame trepied

Nu este nevoie sa cheltuiti o avere pe decoratiuni pentru peretii bucatariei, cateva trepieduri de pluta vor fi suficiente! Acestea pot fi fixate pe perete cu cateva suruburi colorate pe care sa puneti de exemplu notite sau fotografii.

Readuceti la viata vechile farfurii din vesela

Bunicilor noastre le placea sa atarne cele mai frumoase farfurii pe pereti, asa ca de ce sa nu furam aceasta idee minunata de la ele? Ai grija, va trebui sa alegi cu mare atentie farfuriile. Opteaza mai degraba pe grafic decat pe kitsch!

Folositi farfurii retro pe peretele din bucatarie

Nu ai cum sa dai gres cu aceasta decoratiune de perete! Ne aflam intr-adevar intr-o bucatarie, fin pusa in valoare de farfurii de epoca, special dedicate gurmanzilor.

Puneti un tablou sau un panou de prindere cu cuie pe perete

O alta tendinta pentru decorarea unui perete alb: placa de prindere. Dar ce sunt placile de prindere, ai putea intreba? Panourile perforate sunt panouri mari cu gauri, utilizate de obicei in ateliere pentru a tine uneltele. Farmecul lor brut si caracterul lor practic au reusit sa seduca multe interioare, care le gasesc un atuu decorativ iesit din tipare. Acestea pot fi utilizate in diverse scopuri, fie ca rafturi de depozitare, fie ca element decorativ. Pe scurt, peretele alb are numai de castigat daca adopti un astfel de stil.

Puneti obiectele favorite pe perete

In loc sa creati o acumulare dezordonata de rame pe perete, optati pentru rafturi mici unde puteti alinia tot felul de obiecte. Carti frumoase, rame decorative, caiete frumoase, tablouri mici. Totul este potrivit. Iar printre rafturi de ce sa nu adaugati un plus de culoare si sa nu puneti si niste stikere?

Refolositi un semn rutier vechi, nu ar arata bine?

Acest indicator rutier este o modalitate ingenioasa de a decora un perete din camera de zi. Un detaliu retro pentru o decoratiune neasteptata si iesita din comun!

Decorati un perete alb cu ajutorul oglinzilor

Oglinzile au capacitatea de a accentua profunzimea unei incaperi. De asemenea, ele pot fi un aliat de nadejde pentru decorarea unui perete alb, asa cum arata aceste imagini. Cu atat mai mult atunci cand sunt multiplicate si inzestrate cu o forma care iese in evidenta, asa cum este cazul oglinzilor solare.  Indiferent de modelul ales, sunt posibile numeroase combinatii si aranjamente in toate incaperile casei. Oglinzile sunt o alta idee excelenta pentru a decora un perete alb cu stil si eleganta.