Iata de ce ar trebui sa treci de la o casa de marcat traditionala la un sistem POS

casa de marcat

In ziua de astazi, orice afacere ar trebui sa aiba un sistem POS in incinta sediului sau. Totodata, trebuie mentionat si faptul ca aceasta trecere de la o casa de marcat traditionala la un sistem tip POS nu implica renuntarea completa la casa traditionala. In schimb, te vei concentra mai mult asupra acomodarii cu un sistem modern, din moment ce acesta va deveni de actualitate la un moment dat, in viitor.

Pe de alta parte, trebuie retinut faptul ca un sistem POS nu este foarte diferit de o casa normala. Poti face aceleasi operatiuni si tranzactii, ba chiar mai mult. Iata de ce ar trebui sa iei in considerare acest upgrade!

Imbunatatirea modului de tranzactie si al functiilor speciale

In cazul unei case traditionale, un casier trebuie sa aplice reduceri – ori acestea trebuie aplicate in prealabil asupra produselor cu pret redus. In functie de tipul de casa de marcat, acest lucru trebuie facut manual de catre un administrator.

Apoi, un sistem tip POS poate gestiona reducerile automat, pe baza unor indicatori stabiliti de tine. De exemplu, daca vinerea reduci pretul unor produse in mod regulat, un sistem POS iti permite sa aplici aceasta reducere in mod automat, in fiecare vineri, fara ca tu sa apesi vreun buton.

Evident, acest lucru imbunatateste si modul de tranzactie per total – anume casierii se vor misca mai repede, printre altele.

Gestionarea impecabila a stocului de produse

Sistemele tip POS de ultima generatie iti permit gestionarea stocului de produse al magazinului tau indiferent de locatia in care te afli. Poti chiar fi pe cale sa dai o comanda de la unul din furnizorii tai – in acest caz, poti pur si simplu sa accesezi baza de date a sistemului si sa vezi ce anume ar trebui sa comanzi.

In comparatie cu o casa de marcat traditionala, sistemele POS iti ofera si posibilitatea de a genera rapoarte de vanzare ori rapoarte de popularitate – oferindu-ti astfel o viziune clara asupra celor mai vandute produse din magazinul tau.

Realizarea contabilitatii financiare intr-un mod precis

Dupa cum a fost mentionat, un sistem POS vine cu mult mai multe functii decat o casa traditionala. Totodata, in functie de tipul de sistem, te poti bucura si de o baza de date online care sa contina toate datele necesare realizarii contabilitatii financiare a magazinului tau.

Astfel, timpul pierdut cu realizarea inventarului si crearea rapoartelor zilnice este redus aproape in totalitate cu ajutorul unui sistem POS, in comparatie cu o casa de marcat traditionala.

Ai nevoie de echipamente de incredere, la un pret avantajos?

Multi administratori evita trecerea la un sistem POS din cauza costurilor. Mai exact, astfel de sisteme sunt de obicei inchiriate, la un pret lunar care poate fi dezavantajos pentru unele afaceri. Totusi, magazinul online TehnicaFiscala.ro al Cria Soft Solutions poate pune la dispozitie afacerii tale sisteme POS complete, la un singur pret de achizitie, fara obligatiuni ulterioare.

Astfel, daca aveai de gand sa iti imbunatatesti magazinul si modul in care acesta opereaza, viziteaza acum magazinul online mentionat!