O iarna fara griji

Romanii gospodari au invatat de mult timp sa isi faca vara sanie si iarna car si sa se gospodareasca pentru iarna. La sfarsitul toamnei, camarile si pivnitele sunt deja pline de bunatati de tot felul, fiindca exista posibilitatea ca timp de doua-trei zile drumurile la cele mai apropiate magazine sa devina impracticabile din cauza caderilor masive de zapada.

In lumea satelor, lemnele au fost cumparate din timp, taiate cu grija si asezate in magazii, hambarul este plin cu faina si malai.

Mai raman rezervele de gaz pe care trebuie sa le aiba fiecare familie.

Evident ca nu se poate si nici nu ar fi sigur ca o familie sa aiba 4-5 butelii, dar exista posibilitatea ca romanii din mediul urban si rural sa isi comande si sa monteze in afara locuintei rezervor gpl din otel, garantat zeci de ani, care rezista fara probleme la temperaturi de -40 grade Celsius si de + 50 grade Celsius.

O butelie se goleste foarte repede si posesorii ei fac economie adeseori, mai ales cand nu pot merge cu ea la incarcat.

Rezervoare gpl care pot fi comandate de pe site-ul firmei Radcomgaz.ro, firma care isi desfasoara activitatea pe piata de peste un deceniu reprezinta cea mai eficienta solutie de asigurare a agentului termic. In tot acest timp, firma si-a diversificat produsele si a sporit numarul clientilor. Zilnic 680 de oameni sunt multumiti pe deplin de colaborarea cu acest furnizor de servicii si de produse.

De pe site-ul firmei, oamenii pot cumpara:

-rezervoare gpl orizontale de diferite capacitati;

-rezerviare gpl verticale;

-rezervoare gpl subterane;

-centraline gpl prevazute cu 2, cu 3 si cu 4 robineti.

Specialistii firmei prezentate mai sus se pot deplasa la domiciliu cumparatorului si realizeaza proiectul, transportul si montajul sistemului de alimentare al locuintei cu propan intr-un timp scurt si la un pret foarte avantajos.

Gazul din rezervor care se mentine in perfecta stare reprezinta solutia ideala pentru:

-asigurarea apei calde;

-incalzirea locuintei;

-prepararea mancarii;

-incalzirea serelor sau a birourilor din care oamenii lucreaza de acasa.

Daca iarna este foarte aspra si lunga se intampla ca la jumatatea ei oamenii sa ramana fara lemne de foc sau sa aiba loc frecvente intreruperi de electricitate.

Firma dispune de mai multe cisterne proprii, prin urmare poate realiza oricand alimentarea cu propan a rezervorului.

La cererea consumatorilor se pot face rezervoare mai mici de 500 de litri sau de 750 de litri, dar sunt foarte bune rezervoarele mai mari ca posesorii lor sa nu traiasca temandu-se ca vor ramane fara gaz.

Pretul produselor si serviciilor nu sunt afisate pe site, dar ele pot fi solicitate telefonic, prin intermediul formularului de contact sau prin adresa de e-mail.

O centrala pe gaz poate consuma circa 30 de litri de gaz pe saptamana, prin urmare, un rezervor de 3000 de litri asigura incalzirea imobilului pentru 700 de zile. Calculul ofera asigurarea ca un om prevazator care investeste in rezervoare gpl mari sta mult timp fara grija, avand apa calda si incalzirea asigurate.

Este mult mai sigur si mult mai igienic ca rezervorul sa stea afara si in casa sa nu mai existe butelia care necesita nenumarate verificari si ocupa si spatiu.