Vanzarea de piese auto bucata cu bucata

Odată ce o mașină ajunge la punctul în care nu va mai circula niciodată, se ajunge la concluzia ca cel mai bun lucru este sa o dezmembreze si sa vanda piesa cu piesa. Și cel mai bun mod de a face acest lucru va implica câștigarea unor bani din asta. Cum faci asta? Intrai pe un site de dezmembrari auto si pui anunturi (IVU.Ro). Mașina are încă o mulțime de piese care pot fi refolosite, chiar dacă în ansamblu este o mașină uzată.

Ați putea, desigur, să-l vindeți cuiva care are sarcina de a demonta mașina și de a vinde piesele., insa vă vor plăti mai puțin. Acest lucru se datorează faptului că vor dori să obțină profit din investiția de cumpărare a mașinii vechi. Totuși, dacă ai lua mașina în bucăți și vinde și tu piesele? Veți obține până la ultimul leu și veți păstra totul pentru dvs.

Ar trebui să o faci singur?

Demontarea completă a unui vehicul nu este ceva ce poate face oricine. Există câteva lucruri pe care cineva trebuie să le aibă sau să le poată procura. Pentru început, veți avea nevoie de un set complet de instrumente. Motorul în sine necesită un macara, deoarece este foarte greu.

Și apoi există expertiza de care veți avea nevoie pentru a face acest lucru fără a face o mizerie absolută. În caz contrar, puteți ajunge să distrugeți accidental piesele, făcându-le inutile. Expertiza necesită de obicei experiență. Dar dacă aveți un prieten care are abilitățile, poate fi suficient. Atâta timp cât îți datorează o favoare sau sunt altfel fericiți să facă asta pentru tine în detrimentul timpului lor.

Vânzare online de piese second-hand

Odată ce piesele sunt gata de vânzare, va trebui să le vindeți sau vor ocupa chiar mai mult spațiu decât era vehiculul. Nu vă așteptați să vindeți toate piesele simultan unui singur cumpărător foarte dornic. Va dura ceva timp ca potențialii cumpărători să vină după ce vă citesc anunțul online și vă contactează. Unii dintre ei se vor uita la piesă, vor încerca să negocieze un preț mai bun pentru ei înșiși și vor pleca cu mâna goală dacă nu sunt mulțumiți. Acest lucru poate dura săptămâni sau chiar luni.