Alpinismul utilitar – o ocupatie moderna

Cladirile inalte sunt la moda pentru ca in metropole pe orizontala se circula intens si este mare aglomeratie, iar pe verticala oamenii locuiesc, lucreaza, se odihnesc sau isi fac cumparaturile si petrec clipe minunate in mall.

Si imobilele de 10-15 etaje trebuie sa fie bine intretinute. Geamurile se sterg de mai multe ori pe saptamana, fiindca pe suprafata lor se aduna si stropii de ploaie si praful. De asemenea, pe cladirile inalte se pun adesea reclame stradale, dar sunt fixate cu maxima responsabilitate ca in cazul unei furtuni, sa nu cada in capul celor care trec pe sub panoul respectiv.

Oamenii care trec pe strada se uita la cladirea inalta si se gandesc cum de arata impecabil, dar raspunsul este unic: datorita firmei ce ofera servicii de alpinism utilitar.

Personalul calificat si bine instruit, dotat cu echipamente menite sa le asigure viata si securitatea actioneaza la inaltime cu aceeasi pricepere cu care alti oameni actioneaza pe orizontala.

Persoanele care au nevoie de interventii de alpinism utilitar Bucuresti se pot adresa firmei Betaalpin.com ale carei date de contact si servicii sunt disponibile pe site.

Serviciile de alpinism se clasifica in: alpinism utilitar, alpinism civic  si alpinism industrial.

In prima categorie se regasesc servicii de: montare/intretinere/demontare de panouri publicitare, casete luminoase, panouri stradale, litere volumetrice, decoratiuni luminoase si ghirlande, instalatii paratrasnet si antene de emisie-receptie.

In a doua categorie intra servicii de reparatii – intretinere – dezapezire efectuate la inaltime. Profesionistii realizeaza reabilitarea cladirilor inalte, repararea jgheaburilor si a conductelor sau instalarea lor, realizarea de termoizolatii, toaletarea copacilor. Tot ei sunt chemati sa dea turturii de gheata iarna ca acestia sa nu produca accidentarea trecatorilor cand se desprind de streasina.

Gospodarii de la blocuri sau administratorii cladirilor de birouri, adevarati colosi din metal, sticla si beton, au datoria de a pastra aceste imobile impecabile si cu personalul propriu nu pot face acest lucru pentru ca nu au nici conditie fizica si nici pregatirea necesara.

In pozele din portofoliu se vad cateva dintre lucrarile de calitate premium ale acestei firme. Aceeasi echipa de specialisti ofera servicii alpinism industrial fabricilor, firmelor si companiilor.

Structurile metalice necesita vopsire ca sa nu rugineasca in timp din cauza umezelii. Alpinistii utilitari se pot ocupa in cateva ore de acest lucru. Tot ei pot sa realizeze constructii si demontari la mari inaltimi, slefuire marmura si liftari obiecte grele.

Persoanele care au nevoie de aceste servicii le pot solicita in cateva minute, avand la dispozitie:

-numarul de telefon. Alegand aceasta cale, raspunsul la solicitare se obtine pe loc.

-adresa de e-mail. Si la corespondenta electronica reprezentantii acestei firme raspund repede.

-adresa sediului oficial si plasarea acesteia pe harta.

Echipa se caracterizeaza prin harnicie, prin cooperare si promptitudine fiindca se va prezenta conform programarii la data si la ora stabilite de comun acord cu beneficiarul.

Poate ca acum bucurestenii nu au nevoie de astfel de servicii, dar este bine sa isi noteze in agendele lor datele de contact ale firmei pentru ca la iarna zapada va trebui data jos de pe acoperisul inalt, gheata curatata, jgheaburile curatate si ele de frunzele uscate si pe jumatate putrezite stranse in ele.