Brazi de Craciun colorati

brazi de craciun colorati

In functie de gusturile tale, poti sa faci ce vrei cu bradul tau. Si nu este necesar, pentru a realiza acest lucru, sa cumperi brazi de culori specifice. Nu. Un brad verde, normal, il poti transforma in diferiti brazi de Craciun colorati pentru a te juca si nu te plictisi de Craciun.

Cu cateva decoratiuni de Craciun, lumini, ghirlande… si o multime de creativitate… este posibil sa se obtina brazi de Craciun de culori variate. Hai aici sa iti aratam!

Brazi de Craciun colorati: albi

Odata cu moda de decorare nordica a reaparut din trunchiul de amintiri copacul alb. Cu toate acestea, nu mai este obligatoriu sa cumperi un copac cu ramuri albe pentru a-l avea. Cu ornamente si putina indemanare poti obtine un brad de Craciun alb.

Acesta evoca zapada si cristale si, din fericire, multe dintre ornamentele noastre preferate pentru acest Craciun au aceste elemente. Este din ce in ce mai frecvent sa gasesti ornamente cu cristale care dau bradului tau o eleganta speciala.

Brazii care evoca peisajele arctice reci, cu nuante de alb, verde si albastru, vor fi una dintre tendinte. In zilele noastre poti face tot felul de brazi de Craciun. Copacul mata este unul dintre cele mai colorate si spectaculoase. Este foarte la moda si chic dar si foarte economic si usor de facut. De asemenea, poate fi folosit ca element decorativ in timpul iernii daca nu il plasam fara ornamente.

Se poate face foarte simplu doar pictat sau foarte spectaculoase cu inghet sau mata. In acest tutorial pe care il impartasim, iti aratam un brad de ramuri miniaturale pe care le poti face si tu. Se poate face la fel de simplu ca doar vopsirea ramurilor cu vopsea alba.

Si, daca ceea ce doresti este sa dai copacului acea atingere, fara a-l picta intreg, poti urmari tutorialul si il poti aplica la cateva ramuri libere pe care le gasesti. Si apoi sa le incorporeze in ramurile verzi. Cu cat poti include mai multe crengi, cu atat bradul tau va fi mai alb. Un copac alb nu trebuie neaparat sa fie toate alb. Prin introducerea acestor ramuri ii poti da o nota de culoare fara a vopsi definitiv copacul. Si cel mai bun: anul viitor le poti reutiliza sau juca cu culori noi. Vezi aici mai multe detalii despre impodobirea bradului de Craciun

Cum sa obtii un brad de Craciun colorat

Poti alege din start un brad colorat. Cum alegi un brad de craciun  si cum il decorezi, cum il faci sa fie colorat asa cum iti doresti? Un secret: Dupa cum poti concluziona, acelasi truc este valabil si pentru culoarea dorita, asa ca iti spunem in detaliu.

brad de craciun maroniu• Alege bine ramurile si picteaza-le sau ingheata-le.
• Apoi pune luminile, apoi ornamentele si, in cele din urma, poti adauga gheata in benzi.
• Materiale: ramuri de copac, sare normala sau grasa, lipici, perie.
• Optional: vopsea alba, sclipici, lumini de Craciun, ornamente decorative, gheata de benzi.
• procedura:

1. Se amesteca sarea pe care o vei folosi cu putin sclipici (argint sau albastru).
2. Se amesteca 3 parti lipici cu 1 parte apa intr-un recipient.
3. Asigura-te ca ramurile sunt curate si uscate.
4. Cu o pensula cu vopsea, vopseste in parti ramura.
5. Cu o lingurita se toarna cantitatea de sare peste partea pictata.
6. Da-i o mica lovitura ramurii, astfel incat excesul de sare sa cada.
7. Continua sa faci in acest fel pana cand ai acoperit intreaga ramura, cu exceptia bazei.
8. Se lasa sa se usuce 24 de ore.
9. Incorporeaza in bradul tau.

Pomi de Craciun colorati: aur roz/bronz

Poti incorpora in brad elemente cu culori metalice, chiar si ramuri, cum ar fi cele pe care le-am recomandat in sectiunea anterioara. Si, aici, marele truc este de a incorpora, de asemenea, ghirlande de aur roz, bronz sau metalice.