Cele mai bune jucării pentru copii pentru un an

Prima zi de naștere a unui bebeluș este o piatră de hotar pentru orice părinte. O etapa palpitantă de gălăgie, joaca, explorare și poate chiar si mersul in doua picioare. Deci, în primul rând, felicitări!

Spre bucuria voastră sau disperarea voastra (depinde cum il priviți), “pachetul vostru de bucurie” crește și crește și devine din ce în ce mai mult conturat, ca personalitate – și jucăriile sunt o parte importantă a acestei dezvoltări.

Mai mult decât distracție și jocuri, jucăriile sunt, de asemenea, instrumente importante pentru bebeluș de a se descoperi pe sine și de a intelege lumea din jur.

Dar ce să-i oferiți bebelușului pentru a-i atrage interesul și a-l ajuta să se dezvolte în aceasta perioada din copilărie? Continuați să citiți recomandările noastre pentru jucării de dezvoltare ce pot ajuta comunicarea, coordonarea, mersul pe jos și limbajul copiilor de un an.

  • Puzzle-uri și jucarii sortatoare

Bebelușii sunt ființe curioase. Coordonarea lor mână-ochi este, probabil, din ce în ce mai puternică pe zi ce trece și este de folos pentru explorarea lumii. Puzzle-urile și jucariile ce incurajeaza sortarea de orice fel îi vor ține ocupați și le vor activa și mai mult mințile curioase, inspirând încredere și entuziasm.

 

  • Cărți și jucării muzicale

La aproximativ un an, bebelușii vor avea o înțelegere tot mai buna a cuvintelor de bază și ar putea începe să foloseaca câteva cuvinte reale în gălăgia lor fericită! Încurajați abilitățile de comunicare cu cărțile pe care le puteți citi bebelușului și jucăriile muzicale pe care le pot imita. Cărțile interactive sau jucăriile muzicale pot stimula, de asemenea, dezvoltarea creierului și îi pot ajuta să înțeleagă cauza și efectul – „Dacă apăs acest buton, va face acel zgomot!”

 

 

 

  • Centre de activitate și mese de lucru

Pentru copiii mici care abia învață să stea în picioare, un centru de activități îi va menține distrați (și ocupati, astfel încât să nu se strecoare afară din cameră!). Aceste obiecte oferă o mulțime de stimulare vizuală, texturală și sonoră pentru a încuraja explorarea și dezvoltarea.

 

  • Jucarii de impins și de tras

Am menționat deja că copiii mici se vor deplasa în abundență în această etapă – încurajează astfel mișcarea și coordonarea și mai mult cu jucăriile pe care le pot împinge, trage și altfel se pot deplasa si ei.

 

Filtreaza jocuriile, jucariile si instrumentele muzicale pentru micutii de un an in magazinul online Kizo.ro! Ai branduri de renume, promotii saptamanale si livrare rapida!