Cum protejăm telefonul în mod estetic?
Majoritatea oamenilor dețin astăzi un smartphone. O adevărată revoluție din ultimii zece ani, aceste tehnologii condensate sunt totuși la fel de eficiente pe cât de fragile. Pentru a le promova longevitatea, acestea ar trebui, prin urmare, să fie protejate cu huse telefon personalizate care îndeplinesc caracteristici specifice. Și pentru a proteja cel mai bine aceste obiecte, care au devenit aproape esențiale pentru un număr mare de consumatori, nu lipsesc soluțiile. Pentru a îndeplini cerințele individuale, fiecare tip de protecție îndeplinește nevoi diferite. Și dacă siguranța este principalul obiectiv al protecțiilor, designul nu este neglijat. Dimpotrivă, oamenii nu își doresc doar simple carcase de telefon, ci chiar huse de telefon personalizate.
Protecție pentru telefonul tău?
Din ce în ce mai mult, telefoanele mobile devin monștri ai tehnologiei. În căutarea unei performanțe tot mai mari, producătorii își dezvoltă în mod constant produsele pentru a satisface nevoile în creștere. Versatilitatea acestor dispozitive a devenit, de asemenea, principala lor caracteristică. Inițial dedicat asigurării comunicării mobile, vocația telefoanelor mobile s-a schimbat acum. Atât de mult încât funcțiile acestor telefoane mobile sunt acum multiple. Aceasta a făcut ca numele acestor terminale să evolueze. Telefoanele mobile simple au evoluat într-adevăr, numindu-se acum smartphone-uri.
De ce și cum să îți protejezi telefonul mobil de lovituri și zgârieturi?
Versatilitatea smartphone-urilor nu este singura lor caracteristică. Atât telefonul, consola de jocuri, playerul de muzică, camera foto sau chiar sursa de stocare, aceste produse se remarcă și prin costurile lor. În timp ce smartphone-urile entry-level sunt disponibile în general pentru prețuri mai mici, modelele de ultimă generație sunt mult mai scumpe.
Confruntate cu investiția pe care o presupun, aceste obiecte necesită, prin urmare, o atenție specială. Mai ales că aceste smartphone-uri au devenit foarte răspândite. Cu cei activi pe de o parte, dar și cu cei mai în vârstă, precum și cu cei mai tineri. Stângăcia unora sau neatenția altora sunt deseori responsabile de căderi. Pentru a evita dezastrele și a proteja aceste dispozitive, sunt disponibile diverse mijloace.
Carcasa și husa de protecție, elemente esențiale pentru a îți proteja smartphone-ul
La fel ca în cazul oricărui produs de înaltă tehnologie, unul dintre elementele principale de protejat este carcasa sau husa. Păstrarea aspectului extern al produsului protejează în mod eficient componentele interne și, astfel, promovează funcționarea corectă a telefonului. În acest caz, pentru a proteja smartphone-urile, au fost dezvoltate multe alternative.
Husele de telefon personalizate: eficiente în funcție de materialul de proiectare utilizat
Pe de o parte, găsim astfel husele clasice. Acestea sunt de obicei concepute astfel încât să acopere partea din spate a smartphone-ului. Acestea sunt împărțite în mai multe categorii, care se disting în principal prin compozițiile lor. Astfel, este posibil să găsești carcase flexibile dar și modele mai rigide.
Pentru a face aceste huse de telefon personalizate diferite, este obișnuit să se utilizeze materiale precum:
- silicon: datorită compoziției și flexibilității sale, acesta din urmă oferă avantajul de a absorbi șocurile într-o anumită măsură. Datorită adaptabilității acestui material, carcasele din silicon sunt relativ ușor de pus și de montat, si pot fi personalizate dupa dorința utilizatorului de smartphone.
- poliuretanul este, de asemenea, adesea folosit. Puțin mai rigid, oferă un compromis bun între flexibilitatea siliconului și rigiditatea plexiglasului.
- plexiglasul, precis, oferă huse care sunt mai subțiri. Prin urmare, acesta din urmă modifică ușor doar manipularea dispozitivului. Cu toate acestea, rigiditatea acestor huse de telefon este, de asemenea, un dezavantaj în măsura în care șocurile pot fi fatale. Este într-adevăr obișnuit ca acest tip de husă să se spargă în caz de cădere.
- piele și țesătură: pentru țesături, protecția va fi aproape inexistentă. Pentru piele, grosimea materialului va proteja mai mult smartphone-ul, dar protecția nu va fi ideală.
Aceste materiale diferite au propriile lor proprietăți, care tind să ofere rezultate diferite. Toată lumea poate alege apoi tipul de protecție care li se potrivește.