Cum sa alegi dulapurile potrivite

Dulapurile nu indeplinesc numai functia de depozitare si avand bine organizate toate hainele si accesoriile noastre, astazi acestea au devenit un element de decorare a camerelor si dormitoarelor. Acesta este motivul pentru care, daca vrem sa alegem dulapul cel mai potrivit trebuie sa gasim pe cel care raspunde la acest obiectiv dublu, acesta trebuie sa fie spectaculos la exterior si foarte organizat in interior. In magazinele de mobila exista foarte multe modele de dulapuri si e greu sa te ghidezi cu privire la unul singur… poate fi complicat, dar e necesar sa acorzi o atentie la urmatoarele sfaturi din acest articol cu privire la modul de a alege un dulap si de a gasi garderoba perfecta pentru tine. Atunci cand cauti mobila potrivita, tine cont si de cele mai bune dulapuri.

Spatiul pe care il avem in dormitor pentru a instala garderoba este primul factor de luat in considerare atunci cand il alegi un dulap. Este important sa iei masuri si sa evaluezi daca preferi un dulap dintr-o singura bucata sau modele modulare actuale care se adapteaza la toate tipurile de spatii. Pentru camere mai mici, nu este necesar sa se recurga la dulapuri de dimensiuni foarte mici, sunt ideale dulapurile montate pe perete cu usi glisante care permit sa se castige spatiu si au mai mult spatiu pentru a putea depozita bunurile noastre.

Estetica dormitorului este, de asemenea importanta in alegerea unui dulap. Acest lucru trebuie sa fie in perfecta armonie cu restul de mobilier si elemente decorative pentru a crea un echilibru care face sederea sa arate mai frumoasa. In magazinele de mobila vei putea gasi dulapuri din diferite materiale si cu finisaje foarte variate, fie ca este vorba de lemn, combinatie de lemn si sticla, lacuri, etc.

In cazul in care atunci cand se cumpara o piesa de mobilier, cum ar fi un dulap, unul dintre scopurile tale este de a optimiza spatiul din dormitor la maxim, o optiune excelenta este de a alege un dulap care incorporeaza o oglinda intr-una din usile exterioare sau in interior, cum preferi. Cu aceasta in plus, vei da o mai mare amplitudine si luminozitate camerei tale.

O distributie buna este de baza in orice dressing.. Fiecare dintre noi are nevoie de dulap pentru a fi ordonat si pentru a se potrivi stilului nostru de viata. Prin urmare, inainte de a cumpara un dulap, orienteaza-te la modul cum ai vrea sa fie asezate hainele tale, accesoriile, in dulap. Fa o schita daca te pricepi la desen! Astazi, este posibil sa gasesti dulapuri care arata ca autentice walk-in-dulapuri care sunt foarte organizate si in care ordinea este asigurata.

Ideal pentru a avea toate articolele de imbracaminte si accesorii la insemana este de a imparti garderoba in cel putin doua inaltimi, locul umeraselor pentru paltoane, jachete, rochii si camasi si intr-o alta parte sa adaugi mai multe rafturi pentru toate celelate articole de imbracaminte cum ar fi tricouri, fuste, accesorii etc. Este important ca alegerea unui dulap sau dulapuri sa fie facuta in functie de dimensiunea camerei dar si de estetica si de nevoi.