De ce sa iti cumperi produse de la Dietaroma?

Dietaroma este o marca franceza renumita pentru produsele sale naturale si inovatoare de ingrijire a sanatatii si a frumusetii. Fondata in 1927, compania are o istorie bogata si o reputatie solida in industria produselor naturiste si a suplimentelor alimentare.

De ce sa cumperi produse de brandul Dietaroma?

Filosofia si valori. Dietaroma se angajeaza sa ofere produse de inalta calitate, bazate pe ingrediente naturale si ecologice. Filosofia lor se bazeaza pe cinci valori fundamentale: inovatie, eficienta, calitate, respect fata de mediul inconjurator si respect fata de consumatori.

Suplimente alimentare si produse naturiste. Dietaroma produce o gama larga de suplimente alimentare, vitamine, minerale, uleiuri esentiale, produse de ingrijire a pielii si multe altele. Toate aceste produse sunt formulate cu atentie si cercetare pentru a oferi beneficii pentru sanatate si frumusete.

Expertiza stiintifica. Compania se bazeaza pe cercetari stiintifice si dezvoltare constanta pentru a crea produse de calitate superioara. Echipa lor de experti, inclusiv cercetatori si specialisti in domeniul sanatatii, contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea constanta a produselor.

Procesul de fabricatie. Produsele Dietaroma sunt fabricate cu mare atentie la detalii si respect pentru mediul inconjurator. Compania are standarde inalte de calitate si se asigura ca toate ingredientele utilizate sunt de cea mai buna calitate.

Respect pentru mediul inconjurator. In cadrul filosofiei lor, Dietaroma acorda o atentie deosebita protectiei mediului. Astfel, aleg cu grija materiile prime ecologice si utilizeaza ambalaje reciclabile, promovand astfel dezvoltarea durabila si responsabila.

Certificari si recunoastere. Dietaroma a obtinut numeroase certificari si premii pentru produsele sale de inalta calitate si practicile responsabile. Acestea includ certificari de calitate ISO si EcoCert, care atesta angajamentul lor fata de norme ridicate de calitate si sustenabilitate.

Distributie globala. Produsele Dietaroma sunt distribuite in intreaga lume, ceea ce reflecta increderea si popularitatea lor pe piata internationala.

Poate cel mai mare avantaj pe care il ofera Dietaroma este faptul ca toate uleiurile esentiale, fermentii lactici sau complexele fitoterapeutice sunt obtinute cu tehnologia CIP.

Tehnologia CIP este o metoda moderna de obtinere a extractelor din plante, care permite extragerea substantelor active din materiile prime vegetale intr-un mod cat mai concentrat, cu o valoare nutritionala si fitochimica superioara.

Procesul incepe cu alegerea si colectarea plantelor sau a altor materii prime vegetale, cum ar fi fructe, flori, radacini sau frunze. Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa fie recoltate in momentele optime pentru a asigura continutul maxim de substante active.

Ulterior, se extrag esentele plantelor, obtinandu-se uleiuri de 4 ori mai concentrateca varietate si cantitate decat extractele conventionale.

Avantajele tehnologiei CIP includ eficienta in extragerea substantelor active din plante, conservarea proprietatilor lor nutritionale si fitochimice, precum si capacitatea de a produce extracte concentrate si de calitate superioara. De asemenea, aceasta metoda poate fi adaptata pentru a extrage substante active dintr-o gama larga de materii prime vegetale, oferind astfel o varietate de produse cu beneficii pentru sanatate si frumusete.

Unde poti gasi produsele Dietaroman in Romania?

Daca vrei produse Dietaroma, le poti comanda de pe www.traiestebio.ro