De unde putem cumpara halate medicale

Close up image yellow a alphabet design on blue towel in hoop of embroidery machine

Limarom a aparut din dorinta de a le oferi celor ce au in grija viata fiecaruia dintre noi cele mai bune conditii de munca. Este cunoscut faptul ca imbracamintea joaca un rol primordial in ceea ce priveste libertatea de miscare, starea de spirit si, in cele din urma, randamentul la locul de munca.

 

Astfel ca, ne-am dorit sa conturam o linie de articole vestimentare medicale care sa le asigure necesarul de confort pentru a se misca in voie si a-si duce la bun sfarsit sarcinile, fara impedimente in acest sens, in timp ce si factorul estetic este foarte bine conturat, contribuind la o stare de bine progresiva. Oferim servicii de broderie de inalta calitate si venim in sprijinul tuturor clientilor nostri.

Confortul e pe primul plan

Intr-un mediu atat de solicitant, atat fizic, cat si psihic, disconfortul creat de o uniforma neconforma cu nevoile medicilor nu trebuie sa existe. Din acest considerent, la Limarom ne-am concentrat munca in vederea obtinerii unor produse care sa le ofere cel mai inalt grad de confort, din materiale calitative, fluide, care sa permita orice tip de miscare, asigurandu-le totodata si toata protectia de care au nevoie. Produsele noastre au fost gandite ca fiind un punct de sprijin in munca lor zilnica, nu un obstacol in vederea indeplinirii misiunii lor.

Calitate si simt estetic fara cusur

Dincolo de toate aspectele de natura practica pe care le-am incorporant in creerea acestor articole, beneficii date mai ales de calitatea desavarsita a materialelor pe care le utilizam, ne-am dorit sa punem accent si pe aspectul estetic. Aspectul sobru al spitalelor, dat intr-o mare masura si de avalansa de halate albe, influenteaza in sens negativ starea de spirit atat a medicilor, cat si a pacientilor. De aceea ne-am dorit sa aducem un strop de culoare in viata spitaliceasca prin introducerea unor halate medicale putin mai diferite fata de ceea ce eram obisnuiti sa vedem pana acum, in nuante si modele diverse. Pe principiul „ne simtim mai bine cand aratam bine”, am dorit sa contribuim, cel putin pe plan vizual, la raspandirea pozitivismului in locul unde poate ca este cea mai mare nevoie.

Experienta ne ghideaza activitatea

Limarom este prezent pe piata din Romania de peste 15 ani si acest lucru isi spune cuvantul si in ceea ce priveste constientizarea nevoilor pe care medicii le au in raport cu echipamentele lor de lucru. In confectionarea produselor tinem cont si ne adaptam in mod constant la cerintele si nevoile acestora, avand in vedere totodata si directia in care se intreapta noile trenduri din aceasta zona, de la cele mai simple variante, pana la modele colorate cu croiuri deosebite. In acest fel, combinam in acelasi produs calitatea desavarsita a unor materiale special destinate acestui mediu de lucru, cu un aspect mereu la moda; toate aceste aspecte le oferim la pret de producator, asigurand costuri minime, indiferent de volumul comenzii.

Diversitatea si modernitatea ne caracterizeaza

La Limarom producem variante unisex, pentru a veni in intampinarea atat a femeilor cat si a barbatilor care activeaza in domeniul medical, avand totodata grija la paleta de marimi disponibile, pentru a ne asigura ca exista o varianta pentru fiecare dintre ei. In plus, avem disponibile o varietate de culori si croiuri, la care se pot adauga diverse broderii, cu scopul de a personaliza produsul, fie ca se opteaza pentru initiale, sigle sau chiar numele spitalului. Sunt disponibile atat mdele clasice, cat si unele adaptate in functie de moda actuala; halate cambrate, cu buzunare practice sau decorative, anchior de diferite tipuri si alte elemente decorative. In plus, in confectionarea halatelor medicale utilizam cea mai moderna aparatura, pentru a putea asigura clientilor nostri produse care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, de la cusaturi puternice, atent realizate, pana la finisaje impecabile.