Descopera variantele de tigari electronice de unica folosinta de la Voore

Tigarile in varianta lor clasica pot provoca o dependenta extrem de greu de gestionat, chiar si atunci cand intentiile nu sunt in directia transformarii acestei activitati intr-un obicei. Cu toate acestea, cantitatea de nicotina creaza anumite reactii in creier care conduc la instalarea dependentei. Acest lucru poate avea urmari severe asupra starii generale de sanatate. Nicotina elementul central responsabil de aceasta dependenta generala, in combinatie cu toate celelalte substante din compozitia tigarilor, produce efecte nocive asupra organismului, care conduc la afectiuni ale cailor respiratorii sau chaiar la instalarea anumitor tipuri de cancer. De ceea, prin implementarea unei forme alternative noi, la Voore, ne dorim sa putem combate aceste efecte, prin oferirea unei solutii care sa satisfaca in continuare nevoia de nicotina, eliminand insa substantele nocive responsabile. Asadar, inlocuirea fumatului clasic cu o tigara electronica, chiar si de unica folosinta, reprezinta cea mai buna alternativa, care sa aiba rezultate semnificative pentru sanatate, satisfacand in continuare viciul.

Descopera gama de tigari de unica folosinta de la Voore si bucura-te de o experienta la fel de unica!

Varianta sanatoasa si mult mai economica

In primul rand, confera o serie de avantaje ce tin de imbunatatirea starii de sanatate. Inlocuirea tigarii clasice cu una electronica reprezinta un pas esential in procesul renuntarii la fumat. Astfel ca un fumator inrait face progrese in vederea stabilirii unui stil de viat mai sanatos, eliminand substantele nocive din ritulul zilnic.

De asemenea,  nici beneficiile financiare nu sunt deloc de neglijat. O astfel de tigara de unica folosinta poate consta intre 25 si 30 de lei. Fiind un dispozitiv ce un poate fi reutilizat pana la epuizare, costurile sunt adaptate in functie de acest aspect si sunt extrem de accesibile chiar si pentru aceia ce vor doar sa experimenteze o singura data senzatia pe care o ofera. Asadar, o tigara electronicica de folosinta poate genera in medie intre 500 si 700 de pufuri. Acest lucru, raportat la tigari clasice, este echivalentul a peste 50 de bucati. Reprezinta asadar, o varianta extrem si accesibila si rentabila pentru orice categorie de fumatori, oferind o serie de avantaje de naturi multiple.

Diversitate de modele si arome

Limitele cu privire la aromele substantei inhalate nu mai exista. Cu Voore poti experimenta o varianta diferita la fiecare sesiune de fumat, transpunandu-te in cu totul si cu totul alt univers. Poti ajunge cu usurinta pe culmile orientale alegand aromele potrivite, sau poti simti gustul desertului preferat de la primul puf inhalat. Tu ai control deplin asupra felului in care doresti sa resimti momentul tau de relaxare iar Voore iti sta mereu la dispozitie cu sute de arome.

De asemenea, puteti alege dintre doua variante de tigari electrice de la Voore: Puff Bar si Elf Bar. Ambele functioneaza pe acelasi principiu, insa diferenta consta in capacitate si durata de viata, cea dintai fiind o varianta putin mai avansata din aceste puncte de vedere. Te poti bucura de aceeasi experienta pentru mai mult timp, ori poti alege sa diversifici mai des, totul in functie de dispozitivul preferat.

Magazine in toata tara si online

Ne dorim sa putem fi disponibili pentru toate persoanele care vor sa faca o schimbare in viata lor. De aceea, am deschis sase puncte fizice in toata tara (Arad, Timisoara, Constanta, Baia Mare, Iasi si Oradea), unde clientii sa poata veni sa analizeze oferta la fata locului. Cu toate acestea, nu am vrut sa ne limitam la atat si am pus bazele si unui magazin virtual in care, oricine, de oriunde, la orice ora, sa poata naviga printre produsele noastre si sa plaseze o comanda, ori de cate ori au nevoie.