Flori proaspete în aranjamente florale cu livrare rapidă

Olla

Aranjamentele florale reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a spune bun venit în orice spațiu. Nu sunt rezervate numai pentru ocazii speciale, câteva flori simple pot fi la fel de importante într-un cadru de zi cu zi. De obicei folosite ca piesă centrală, aranjamentele florale pentru orice ocazie sunt realizate din flori proaspete tăiate. Poți utiliza un singur tip sau poți încorpora o combinație a acestor flori în funcție de evenimentul pentru care sunt folosite și de ceea ce crezi că ar prefera destinatarul.

Ce este un aranjament de flori?

Un aranjament de flori este un grup de flori concepute într-un recipient, care pot fi afișate într-o vază, cutie, ceramică, coș sau recipient. Florile sunt aranjate într-o spumă florală umedă, care ține apa, la fel ca un burete. Materialele proaspete din aranjament înmoaie apa din spuma umedă; spuma este fermă și permite designerului să manipuleze materialul proaspăt pentru a-și crea designul dorit.

Aranjamentele florale vor conține verdeață și frunziș, în afară de design, pentru a ascunde lucrările de floristică.

Aranjamentele costă de obicei mai mult decât buchetele simple, însă depinde de florile folosite și de designul ales. Aranjamentele de flori au dimensiuni, forme și stiluri diferite. Nu vezi niciunul care ți se potrivește? Apelează cu încredere la o florărie online București și vei găsi varianta pe care ți-o dorești!

Motive pentru care aranjamentele florale sunt importante

Florile sunt mai mult decât o simplă decorațiune. Ele pot aduce un suflu nou într-o cameră și îți pot da o stare sufletească pozitivă.

Iată câteva motive pentru care aranjamentele de flori proaspete sunt atât de importante pentru fiecare ocazie:

  • Florile vin într-o mare varietate de culori, mirosuri și stiluri. Plasarea florilor în casa ta sau la locul de muncă este extrem de benefică atunci când vine vorba de îmbunătățirea stărilor de spirit. Aceste aranjamente florale deosebite îți pot crea o stare de spirit fericită pe parcursul întregii zile.
  • Aranjamentele florale pot transforma o cameră plictisitoare într-un spațiu revigorant. Atenție la culori atunci când alegi un aranjament. De exemplu, culorile precum portocaliu și roșu s-au dovedit a stimula energia, în timp ce nuanțele de albastru și verde oferă o senzație de seninătate.
  • Aranjarea florilor este o expresie a creativității și a unei forme de artă extrem de apreciate. Poate fi o profesie cu normă întreagă, în funcție de modul în care dorești să îți folosești abilitățile. În trecut, japonezii au transformat-o într-o practică meditativă care a adoptat arta aranjării florilor din China.

De ce să comanzi un aranjament de flori?

  • Un aranjament de flori este un cadou gata pregătit.
  • Destinatarul nu trebuie să știe să aranjeze florile, deoarece florile vor fi deja aranjate de un designer floral.
  • Sunt excelente pentru a le duce la spital, deoarece în majoritatea spitalelor nu se găsesc vaze pentru pacienți.

Îngrijirea aranjamentelor florale

Aranjamentele trebuie completate zilnic cu apă curată proaspătă pentru a menține umiditatea.

Trebuie să fie ținute departe de zonele calde, iar florile sau frunzele ofilite ar trebui îndepărtate pentru a ajuta la prelungirea duratei de viață a aranjamentului.