Fotografia de nou nascut

Fotografia nou-născutului este un domeniu foarte specializat, care necesită nu numai abilități excelente de fotografie, inclusiv iluminare și compoziție, ci și o legătură între fotograf și copil.

După ce am crescut eu însumi două fete frumoase, am dezvoltat o înțelegere profundă a modului în care să leagăn, să liniștesc și să-i așez chiar și pe cei mai agitați dintre bebeluși pentru a obține o sesiune perfectă de fiecare dată.

Ca orice profesie, este nevoie de timp pentru ca un fotograf să-și dezvolte abilitățile și să iasă în evidență din mulțime. Un fotograf nou-născut experimentat și experimentat este capabil să garanteze consistență și excelență, iar acest lucru va fi evident în imaginile lor finale.

Fotografia de artă plastică înseamnă împletirea în imagini a unei idei care dă și transmite caracter. Acest lucru poate fi prin exprimarea unei emoții, a unei teme sau prin includerea unei moșteniri de familie. Unii fotografi nu sunt dornici să-și adapteze fotografiile la ideile clientului lor, în timp ce îi încurajez absolut pe părinți să împărtășească ceea ce doresc să obțină din fotografiile lor.

Am avut atât de mulți clienți care doresc să încorporeze o moștenire sau o idee care este specială pentru ei în fotografiile bebelușului lor, cum ar fi culorile lor preferate de fotbal, un animal de companie al familiei.

Fotografia de nou-născut pozată înseamnă a face fotografiile bebelușului tău unice pentru tine. Folosind recuzită și fundal, fotografia de nou-născut pozată aduce atenție copilului tău frumos și aduce caracter și culoare care îi lipsesc fotografiei tradiționale.

Fundalurile digitale reflectă cea mai recentă tendință în fotografie și permit fundaluri și poziții mult mai stilizate și personale pentru bebeluși. Spre deosebire de majoritatea fotografilor, îmi creez toate fundalurile de la zero, fiecare fiind o muncă de dragoste.

Să recunoaștem, toți bebelușii sunt drăguți și atunci când alegi un fotograf și te uiți prin galeriile lor, poate fi dificil să vezi dincolo de bebelușul dulce și să judeci abilitățile de fotografi. Iată propriile mele sfaturi despre ce să caut într-o lucrare de fotografi:

Imaginile sunt clare și focalizate? Prea multă neclaritate și suprasolicitarea „penelor” sugerează că fotograful încearcă să corecteze focalizarea slabă cu un efect Instagram ieftin.

În timpul retușării, fotograful a editat orice pete sau acnee de pe piele? Mă mândresc cu atenția la detalii și sunt un perfecționist atât cu abilitățile mele de fotografie, cât și de retuș, asigurându-mă că pielea bebelușului arată frumos.

Sunt imaginile setate la expunerea corectă, de ex. Nu prea deschis sau prea întunecat? Fotografii fără experiență pot livra fotografii care sunt supraarse sau au umbre adânci care nu pot fi editate, pierzând detaliile bebelușului. Personal îmi place să lucrez cu lumină naturală ambientală în sesiunile de nou-născut.

O ședințe foto nou născut este o investiție și odată cu aceasta vine și încrederea pe care o acordați în mine ca fotograf. Pentru liniștea dumneavoastră, afacerea mea de fotografie este înregistrată și sunt asigurată integral.