Instalează aplicația Stailer și pregătește-te de sezonul cald cu o programare la salon

Temperaturile încep să crească ușor și ne apropiem cu pași repezi de vară. Acest fapt nu poate decât să ne bucure și să ducă cu gândul la vacanța mult așteptată. Pentru acest moment începem să ne pregătim din timp – de la stabilirea intervalului de timp destinat concediul, la completarea garderobei cu piese noi vestimentare și lista continuă.

Cu siguranță, mulți dintre cei care vor să plece în vacanță, indiferent de locația aleasă, caută pe internet informații despre zona respectivă și își rezervă cel puțin cazarea pe aplicațiile destinate organizării vacanțelor. Multe femei și-au dorit să își poată rezerva la fel de ușor și locul la coafor Bucuresti, Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Brașov sau în alte orașe reședință de județ din România. Acest vis a devenit realitate cu aplicația Stailer.

De ce să alegi Stailer?

Stailer îți permite să obții o programare în doar câteva minute la orice salon de înfrumusețare disponibil pe aplicație. Astfel, poți să mergi în vacanță cu un look nou, pensată, epilată, cu manichiura și pedichiura proaspăt făcută. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a rezerva un loc la salon, sunt extrem de simpli, pentru a te scăpa de stresul provocat de procesul prin care treceai înainte, până reușeai să găsești un specialist liber. Instaleaza aplicatia Stailer și vezi cât de ușor vei găsi un loc disponibil.

Tot ce trebuie să faci este să alegi locația, serviciul dorit, data și ora în funcție de cum îți permite programul tău să mergi la salon. În funcție de aceste informații, îți va fi generată o listă cu saloanele disponibile. Alături de numele acestora, îți vor fi afișate fotografii din interiorul lor, adresa exactă, durata serviciului selectat, dar și prețul său. Astfel, vei putea alege salonul în funcție de criteriile pe care te bazezi atunci când vrei să beneficiezi de un moment de răsfăț.

Cu Stailer, vei selecta unde să ai parte de servicii de beauty în funcție de suma pe care o ai la dispoziție, distanța parcursă până la salon, timpul pe care îl ai la dispoziție sau ambientul locației. În plus, pe aplicație poți vizualiza și recenziile oferite de către clienții care au apelat la experții disponibili pe Stailer. Așadar, vei ști care sunt saloanele pe care te poți baza atunci când ai nevoie de o schimbare de look și care sunt locațiile pe care trebuie să le eviți.

Alte beneficii de care te bucuri cu aplicația Stailer

Mai mult, platforma Stailer îți oferă posibilitatea de a viziona un catalog plin cu fotografii realizate în saloanele disponibile. Prin urmare, îți poți face o idee cu privire la maniera în care lucrează specialiștii acestor saloane. În aceeași măsură, catalogul îți poate fi de ajutor atunci când vrei să îți schimbi coafura sau să îți faci manichiura, dar nu știi ce model să alegi, devenind o sursă de inspirație.

Din cauza programului care poate fi extrem de încărcat, poți uita de programarea pe care ai făcut-o și astfel, să ratezi momentul de relaxare pe care îl așteptai. De aceea, Stailer îți poate reaminti printr-un mesaj de rezervare, oferindu-ți informațiile de care ai nevoie. De asemenea, aplicația îți permite să anulezi programarea făcută în situațiile neprevăzute care nu pot suferi amânare, iar acest fapt nu implică costuri.

Pregătește-te pentru sezonul cald cu o schimbare de look care să te avantajeze. Descarcă aplicația Stailer și programează-te la salonul dorit atunci când programul îți permite. Cu Stailer, puterea de decizie stă mâinile tale!

Contact:

[email protected]