Jocurile sunt mai distractive cand sunt jucate in 2

 

 

Jocurile online pentru 2 jucatori au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt o modalitate excelenta pentru copii de a se conecta cu ceilalti si de a-si imbunatati abilitatile cognitive. Exista o gama larga de jocuri disponibile care pot fi jucate pe calculator dar si pe dizpozitive mobile, si aici se incadreaza jocurile  pornind de la aventuri pline de actiune la jocuri puzzle care necesita gandire critica , jocuri de curse sau de tip combat.

Iata cateva dintre cele mai bune jocuri online in 2 la distanta pentru copii:

Minecraft: Acest joc este un joc in stil sandbox care permite jucatorilor sa construiasca, sa exploreze si sa creeze propria lume virtuala. Minecraft poate fi jucat cu 2  jucatori pe acelasi computer sau cu doi jucatori online la distanta prin intermediul internetului. Jocul este o modalitate excelenta pentru copii de a lucra impreuna, de a dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor si de a dezvolta creativitatea si imaginatia.

Fortnite: Acest joc Battle Royale a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Jucatorii concureaza unul impotriva celuilalt pentru a fi ultima persoana care sta pe o insula in continua scadere. Fortnite este grozav pentru copiii carora le plac jocurile de actiune in ritm rapid si jocul competitiv.

Roblox: Acest joc este o lume virtuala in care jucatorii isi pot crea propriile jocuri, pot juca jocuri create de altii si pot interactiona cu alti jucatori. Roblox este o platforma excelenta pentru ca copiii sa socializeze si sa invete despre dezvoltarea jocurilor.

Rocket League: Acesta este un joc de fotbal de mare viteza cu masini propulsate de rachete. Jucatorii lucreaza impreuna pentru a marca goluri si pentru a concura unul impotriva celuilalt. Rocket League este o modalitate excelenta pentru copii de a-si imbunatati coordonarea ochi-mana si de a dezvolta abilitatile de lucru in echipa.

Overcooked!: Acest joc de gatit este conceput pentru ca doi jucatori sa lucreze impreuna pentru a pregati si servi mesele intr-o bucatarie virtuala cu ritm rapid. Supragatit! este o modalitate excelenta pentru copii de a-si imbunatati munca in echipa si abilitatile de coordonare.

Uno: Acest joc clasic de carti este deja celebru si poate fi jucat cu in 2 pana la 4 jucatori. Uno este o modalitate excelenta pentru copii de a-si imbunatati abilitatile de gandire strategica si de a se distra cu prietenii.

Mario Kart: Acest joc clasic de curse poate fi jucat cu doi jucatori pe acelasi computer sau online. Jucatorii concureaza unul impotriva celuilalt intr-o cursa rapida si plina de actiune pana la linia de sosire. Mario Kart este o modalitate excelenta pentru copii de a-si imbunatati coordonarea ochi-mana si de a-si dezvolta spiritul competitiv.

Monopoly: Acest joc online clasic de societate este acum disponibil si pe dizpozitive si poate fi jucat cu de la 2 jucatori pana la 6 sau 8 depinde de versiune. Monopolul este o modalitate excelenta pentru copii de a-si imbunatati gandirea strategica si abilitatile de luare a deciziilor si de dezvolta spiritul investional in afaceri.

Sah: Acest joc clasic de strategie poate fi jucat online fie la distanta fie la acelasi calculator si in optiunea cu doi jucatori. Sahul este o modalitate excelenta pentru copii de a-si imbunatati abilitatile de rezolvare a problemelor si de a invata despre strategie si de a deveni mult mai strategic.

Super Smash Bros.: Acest joc de lupte rapid poate fi jucat cu doi jucatori pe acelasi computer sau online. Super Smash Bros. este o modalitate excelenta pentru copii de a-si dezvolta coordonarea mana-ochi si de a se distra cu prietenii.

Jocurile online pentru 2 jucatori sunt o modalitate excelenta pentru copii de a se conecta cu ceilalti, de a dezvolta noi abilitati si de a se distra. Fie ca se bucura de aventuri pline de actiune sau de jocuri puzzle strategice, exista ceva pentru fiecare copil in lumea jocurilor online pentru 2 jucatori. Jucand aceste jocuri, copiii isi pot imbunatati munca in echipa, coordonarea si abilitatile de rezolvare a problemelor si se pot distra de minune facand asta.