Parfumuri seducatoare pentru femei

Zafaran

Psihologia parfumurilor este o știință tânără care studiază relația dintre parfumuri și schimbările pe care le provoacă în memoria olfactivă. În ceea ce privește gustul personal, acesta determină preferințele femeilor pentru parfumuri specifice. Primii stropi de parfum persistent rămân injectați pe piele.

Există femei ale căror parfumuri au devenit o marcă comercială, și acest lucru, le amintește tuturor. Există parfumuri care radiază pur și simplu seducție, iar aroma lor este atât de memorabilă și de senzuală încât lasă o impresie de durată pentru toată lumea. Parfumurile sunt senzuale, seducătoare, extrem de blânde și uluitoare.

Aromele grupului estic, care sunt adesea numite orientale, se disting prin senzualitatea lor unică și temperamentul lor aprins. De aceea, sunt cele mai potrivite pentru utilizare în lunile reci. Parfumurile orientale au note de bază calde și moi, dintre care unele sunt cunoscute ca fiind cele mai luxoase și mai scumpe din lume.

Pentru a crea parfumuri care persistă, parfumerii folosesc cel mai mult mosc, chihlimbar, oud – note lemnoase fine și vanilie, pe care le combină cu condimente picante și acorduri florale exotice.

Arome de parfumuri de toamnă seducătoare

Parfumurile pentru femei, potrivite pentru toamnă, cu siguranță au un amestec bogat de acorduri de mosc. Musk se potrivește cu siguranță extrem de bine în conceptele noastre pentru aspectul toamnei și este foarte elegant.

Cu greu există o doamnă care să rămână indiferentă la această abundență de combinații de parfumuri moi, profunde și extrem de durabile. Cu siguranță fiecare doamnă ar fi fericită să includă un parfum seducător cu arome de mosc, în crearea aspectului ei impecabil din septembrie, și care i-ar ține compania pe tot parcursul zilei.

Acordurile cu mușchi se găsesc cel mai adesea la baza parfumurilor – durabilitatea și densitatea îl fac potrivit mai ales pentru o notă de finisare care însoțește simțurile cât mai mult timp posibil.

Desigur, amestecul de mosc, chihlimbar și oud se regăsește atât în notele de parfum de vârf, cât și în cele de mijloc. Sezonul de toamnă sugerează o concentrare asupra tonurilor pământești și lemnoase atât în îmbrăcăminte, cât și în parfumerie. De aceea alegerea multor doamne este parfumul arăbesc Charm Oud Edition.

Charm Oud Edition

La crearea acestei linii de parfumuri seducătoare pentru femei, parfumerii au acordat o atenție deosebită sunetului oud – de aceea oud nu este deloc (l)oud – nimic îndrăzneț, țipător sau medical – doar lemn nobil – moale și discret.

Pentru a face compoziția și mai delicioasă, s-au adăugat note florale de iasomie, care sunt surprinzător de armonioase cu notele lemnoase, lemn de santal, note dulci, sporind notele de bază de chihlimbar, mosc și  vanilie în aromă. Dacă descrii pe scurt stilul parfumului, acesta poate fi numit – cald, de seara, ușor picant și luxos oriental.

Concentrația ridicată de componente aromatice creează un prag stabil. Feminitatea atractivă este dezvăluită de nota de vârf a iasomiei și a nuanțelor florale, parfumate cu prospețimea lemnului oud. Inima parfumului se intensifică cu o urmă abia vizibilă de vanilie, înlocuind sunetul delicat al iasomiei și al revărsărilor florale. La sfârșitul acordului, ies chihlimbarul și moscul misterios.

Designul „laconic” al sticlei va sublinia în mod favorabil saturația interioară și atractivitatea imaginii. Charm Oud Edition face parte din gama de parfumuri seducătoare femei, care va face ca bărbații să-și întoarcă capul și să privească înapoi.