Aspecte mai putin cunoscute in ceea ce priveste un bidon cu apa pentru dozator

bidon apa dozator

bidon apa dozator

Achizitionarea unui bidon cu apa pentru dozator reprezinta de departe cea mai potrivita metoda de hidratare, comparativ cu apa de la robinet sau la PET ori sticla, din numeroase puncte de vedere, mai mult sau mai putin evidente. Asa cum vei vedea si in continuare, citind lista de particularitati ale unui astfel de ambalaj, beneficiile sunt extrem de atragatoare, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si costurile si comoditatea. Fara alte introduceri, iata lista care te va convinge sa treci chiar de astazi la aceasta metoda de a consuma apa, lichidul fara de care organismul nostru nu poate functiona.

1. Calitatea apei este incontestabila. Continutul unui bidon cu apa pentru dozator, spre exemplu cel de 19 litri de la H2On, este unul de calitate superioara. Vorbim despre o apa microbiologic pura, netratata, recunoscuta inclusiv la nivel international. Compania sus-numita, care livreaza apa la birou si la domiciliu in toata tara, in aceeasi zi, a fost distinsa trei ani la rand (2019, 2020, 2021) cu premiul Superior Taste Award, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia). Prin urmare, nu exista termen de comparatie intre aceasta apa si cea de la robinet, care in Romania nu este potabila si, pe deasupra, are un aspect, un gust si un miros extrem de deranjante.

2. Bidonul cu apa pentru dozator este sigur. Acesta este realizat din materiale precum policarbonat sau tritan, care nu prezinta niciun risc pentru sanatatea utilizatorilor, spre deosebire de PET-uri, care pot avea chiar si risc cancerigen, in conditii de depozitare improprii. „Policarbonatul si tritanul ofera un standard de mentinere si de calitate mult mai ridicat. Totodata, aspect deloc de neglijat, la H2On iubim natura si intelegem ca reciclarea este o problema atat in Romania, cat si la nivel mondial, de aceea folosim ambalaje reutilizabile”, explica Directorul General al companiei, Nathaniel Geana.

3. Bidonul cu apa pentru dozator este doar imprumutat. Asa cum spune si fondatorul H2On, bidonul propriu-zis in care este livrata apa se afla in proprietatea companiei. In momentul in care se efectueaza o noua comanda, iar livratorul ajunge cu un numar de bidoane la adresa indicata, el va transporta inapoi tot atatea, pentru a fi reumplute si refolosite.

4. Bidonul cu apa pentru dozator trebuie pastrat in conditii corespunzatoare. Pentru a te bucura pe deplin de gustul racoritor si aspectul ireprosabil al apei de la H2On, trebuie sa te asiguri ca pastrezi bidonul intr-un loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui. De asemenea, inainte de a monta bidonul pe dozator, capacul acestuia trebuie sters cu o laveta de unica folosinta, iar eticheta igienica trebuie indepartata. Nu in ultimul rand, continutul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare.

5. Pretul per litru este de 1 leu. Spre deosebire de apa la PET, care poate ajunge la un pret per litru de pana la 1,8 lei, un bidon cu apa pentru dozator de 19 litri costa doar 19,9 lei, ceea ce se traduce printr-un pret per litru de numai 1,04 lei. Mai mult decat atat, bidoanele iti vor fi livrate gratuit la usa, ceea ce reprezinta un mare plus la capitolul comoditate. In aceste conditii, este evident ca ai descoperit metoda ideala de a-ti potoli setea, iar acum stii si de unde sa comanzi primul tau bidon!