Care sunt cele mai in voga modele de costume de baie la reduceri?

Zilele insorite de vara sunt sinonime cu plaja, cu mare si cu soare, dar si cu cele mai frumoase modele de costume de baie. Pe ce modele de costume de baie trebuie sa mizezi pentru a fi cea mai frumoasa si cea mai stilata la plaja? Vei afla in acest articol.  In plus, vei afla ce modele costume de baie reduceri sunt cele mai in voga.

Costumele de baie cu o croiala clasica. Acest an va fi marcat inainte de toate de o dorinta de reintoarcere la esential. Deci bikinii negri clasici si un simplu costum de baie intreg cu un decolteu mai interesant in spate sunt cea mai buna alegere.

Adio deci volanase si alte inflorituri, piesele clasice, simple, de baza sunt cea mai buna alegere. Mai ales modelele de costume de baie mai retro si mai glamour care pun in valoare orice tip de silueta si care ne fac sa vrem sa ne teleportam pe cea mai frumoasa plaja.

Costumele de baie asimetrice si cele cu decupaje se remarca si ele in acesta vara. Dar, daca preferi croielile mai clasice, alege un imprimeu dragut precum tie and dye sau floral.

Costumele de baie cu armatura. Un alt clasic regandit si restilizat in aceasta vara este costumul de baie cu armaturi. Ne duce cu stilul vintage al lui Brigitte Bardot sau al lui Marilyn Monroe si pune cel mai bine in valoare orice tip de silueta.

Costumul de baie cu bikini cu talia inalta. In aceasta vara va trebui sa alegi un costum de baie reduceri cu talia inalta, un stil care flateaza silueta si care ne duce cu gandul la anii 1960.

Care sunt imprimeurile pe care trebuie sa mizezi?

Imprimeul patchwork este cea mai buna alegere pentru acest sezon. Modelele cele mai colorate si cu cele mai indraznete imprimeuri sunt cele care iti vor pune de minune bronzul in valoare. Un alt must have al verii 2021 sunt costumele de baie care au imprimeuri care ne duc cu gandul la legendarele camasi de matase din anii 1990. Imprimeurile cu carouri vichy sunt si ele foarte frumoase.

Tendinta cut out care este vizibila si in cazul blugilor, este prezenta si la costumele de baie ale acestui sezon. Vei obtine cel mai cool si mai in voga costum de baie in acest fel, chiar daca vei avea unele urme de bronz.

Poti sa vizualizezi toate brandurile de pe siteul nostru aici: https://comparix.ro/brand