Iata cum arata o comanda completa de produse de papetarie pentru o firma mica!

papetarie

papetarie

Desi traim intr-o era a internetului, produsele de papetarie inca reprezinta o necesitate. Tehnologia a progresat rapid in ultimii ani, dar aceasta nu poate inlocui in totalitate hartia sau instrumentele de scris.

Daca detii o firma, probabil stii faptul ca nici librariile nu iti pun la dispozitie toate elementele necesare pentru aprovizionarea biroului. Aceste afaceri sunt mici si colaboreaza cu un numar limitat de furnizori. De aceea, este necesar sa iti faci cumparaturile de la un magazin online ca Office Class. Iata ce elemente poti include in comanda!

Hartia A4

Hartiile A4 reprezinta fundamentul oricarei organizari. Acestea sunt utile atat pentru documentele oficiale, cat si pentru printarea contractelor sau pentru crearea copiilor xerox. De asemenea, le poti folosi pentru a realiza fise de lucru sau modele de cereri profesionale. Cu alte cuvinte, fara hartie A4 nu se poate realiza nimic in birou.

Din aceeasi cauza, produsul a devenit apreciat si fiecare imprimata a fost conceputa pentru acelasi format. Hartiile A4 de la un furnizor online sunt ambalate in topuri de cate 500 sau 1000 de coli, fiind disponibile la reduceri. Acestea pot avea aspectul simplu, precum si lucios sau mat. Un set de 5 topuri de la o papetarie online costa in jur de 154,25 lei, iar cartoanele pentru desen si decupaje sunt disponibile la 110,84 lei.

Notitele autoadezive

Dupa cum sugereaza si denumirea, aceste notite sunt necesare pentru a-ti aminti informatii esentiale sau task-uri pe parcursul zilei. Cu ajutorul lor, iti poti prioritiza mai simplu activitatile si iti sporesti nivelul de productivitate. Culoriile vii ies in evidenta si iti permit sa creezi un sistem eficient pentru procesul de lucru. Aceste produse mai pot fi utilizate pentru a planifica interviuri sau sedinte in echipa, precum si momente speciale.

Activitatile raman intotdeauna la vedere, deoarece hartiile autoadezive se pot lipi oriunde. Achizitioneaza-le simplu sau in set, cu forme haioase si geometrice sau in suport/dispenser. Indiferent de preferinte, acestea prezinta intotdeauna un aspect placut. Un mini bloc costa 4,88 lei si este alcatuit din 50 de bucati, impartite in 4 culori neon. Seturile de 100 de file de la o papetarie online adera la orice suprafata si au pretul de 13,34 lei.

Etichetele autoadezive si autocolante

Etichetele autoadezive se lipesc pe aproape orice si sunt disponibile intr-o gama variata la capitolul papetarie. Acestea pot avea colturile drepte sau rotunde, iar formatul este A4, A,3, SRA3 sau chiar de rola. Cea mai comuna culoare este albul, dar pot fi utilizate si etichete colorate sau transparente. Calitatea imprimarii este una superioara si ai la dispozitie inclusiv alternativa de a cumpara un autocolant din poliester sau aparate de etichetare.

Bloc notes-uri, registre si repertoare

Blocnotes-urile cu spirala metalica dubla pe latura de sus au hartia alba si coperta realizata din carton. Acestea prezinta 80 de file in care vei scrie orice iti doresti si pot fi achizitionate la pretul de 10,48 lei. Daca ai vrea sa lucrezi cu un produs de dimensiuni mari, poti folosi si carnete A6. Acestea au copertile buretate si liniatura dictando sau de matematica. Costul lor este de 4,93 lei/bucata si ai la dispozitie 60 de file.

Cat de importante sunt produsele de papetarie?

Orice afacere poate fi greu de gestionat, deoarece sunt implicate numeroase procese si calcule ce trebuie realizate. Din fericire, produsele din hartie sunt create cu scopul de a face lucrurile mai simple. O comanda alcatuita din elementele de mai sus este ideala pentru a asigura un nivel de productivitate superior in firma si rezultate pe masura!

Articol realizat de www.iagency.ro