Care sunt principalele caracteristici ale unui vestiar metalic cu usi Z?

vestiar metalic

vestiar metalic

Un vestiar metalic este o piesa de mobilier utila in orice companie. Alegerea unui model poate fi insa o sarcina dificila, in special atunci cand nu stii ce ar putea fi mai potrivit pentru angajati. Desi pe piata exista diferite tipuri de constructii, vestiarele cu usi in Z au un aspect deosebit si se pot integra mai usor in orice decor. Iata ce caracteristici prezinta acestea!

Material exterior rezistent la agentii corozivi

Obiectele de mobilier fabricate din lemn sau din plastic sunt disponibile la preturi reduse, dar materialul acestora este unul fragil. Pe de alta parte, un vestiar metalic de la Viamond.ro este creat special pentru a face fata mediilor de lucru dificile. Astfel, tratamentul anticoroziv de pe usi reprezinta o garantie pentru faptul ca spatiile umede nu sunt o problema. De asemenea, acest strat impiedica formarea ruginii si permite utilizarea pe o perioada mai mare de timp fara interventii.

Vopseaua in camp electrostatic poate fi una ignifuga. Astfel, exista protectie la contactul direct cu focul sau in cazul unui incendiu. Alege un model cu grosimea de 0,6mm, prevazut cu fante de aerisire. Acestea permit o circulatie optima a aerului si blocheaza patrunderea bacteriilor.

Interiorul este ideal pentru depozitarea unui echipament de schimb

Un vestiar metalic cu dimensiunile de 400x450x1800 mm este suficient de incapator pentru orice angajat care are nevoie de un spatiu unde sa-si depoziteze obiectele personale. Acest model dispune de usi ranforsate pe interior cu un profil mecanic si are cusetele prevazute cu bare de umerase. Se pot atasa oricand polite si bare de haine sau agatatori tip carlig separati.

Produsul este fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. In plus, livrarea acestuia are loc in stare complet asamblata. Asadar, nu mai este nevoie sa angajezi alta persoana pentru procesul de montaj. In schimb, toate partile sunt sudate corespunzator si se afla in stare perfecta de functionare.

Alte caracteristici suplimentare

La cerere, orice vestiar metalic cu usi in Z poate fi echipat cu functii suplimentare. Spre exemplu, acestuia i se pot adauga picioare metalice aplicate prin sudura H120 mm, cu terminatia reglabila pe inaltime. Acestea au rolul de a proteja podeaua si de a facilita accesul in partea inferioara.

O alta dotare utila este bancuta metalica, ce poate fi utilizata de personal la inceputul si la finalul programului de lucru. Inchiderea clasica este una de tip cilindru butuc cu 2 chei. Unele persoane aleg sa ataseze insa sisteme de blocare aditionale, cum ar fi cele cu moneda sau prin cifru electronic.

Poti solicita si o cheie Master, care sa ofere posibilitatea de a deschide toate usile in situatiile neprevazute. Culoarea clasica a unui model cu usi in Z este gri, insa ai posibilitatea de a vopsi usile sau suprafata integral oricand. Daca vrei un design mai placut, alege o nuanta precum crem sau rosu. O alta alternativa este sa folosesti negru sau silver, pentru a crea contrast cu restul incaperii.

Cat costa un vestiar metalic cu usi Z?

Un model cu 2 usi poate fi achizitionat la pretul de 949,99 RON cu TVA inclus, fiind aplicata o reducere de 207,12 RON. Totusi, cei care isi doresc un spatiu de depozitare mai mare s-ar putea sa aiba nevoie de o alta solutie. In acest caz, alege un vestiar in Z cu 6 posturi, disponibil la pretul de 3.629,99 RON. Acesta are dimensiunile de 1200x500x1950 mm si este ideal pentru firmele in care exista un numar mare de personal.