Cauti piese auto pentru Opel sau pentru alt model de masina? Iata de ce care sa alegi piesele obtinute din dezmembrari

 

In ciuda faptului ca suntem foarte atenti cu propriile automobile si uneori depunem chiar eforturi uriase pentru a le pastra functionale, nu sunt deloc rare momentele in care anumite componente cedeaza. Aceasta situatie neplacuta este in fond inevitabila avand in vedere ca fiecare componenta a masinii este supusa mai mult sau mai putin supusa uzurii. Atunci cand ne confruntam cu astfel de situatii, adesea cautam solutii care mai de care mai accesibile prin care sa remediem defectiunea, insa acest lucru nu inseamna ca ne dorim sa facem compromisuri. De ce? Pentru ca la mijloc este vorba despre siguranta noastra si a celorlalti participanti la trafic, insa in joc este si experienta de condus.

Piesele provenite din dezmembrari auto par sa fii devenit o solutie la care recurg din ce in ce mai multi conducatori auto, din pricina faptului ca acestea reusesc sa ofere un echilibru excelent intre calitate si cost, lucru ce nu poate fi usor de trecut cu vederea. Astfel, daca te afli in cautarea unor piese auto pentru masina ta Opel sau orice alt brand de masina, iata cateva motive pentru care sa alegi cu incredere piesele auto obtinute din dezmembrari!

Preturi competitive la piesele originale

Unul dintre motivele principale pentru care piesele obtinute din dezmembrari reprezinta o alternativa atat de populara, se datoreaza faptului ca acestea au un pret de achizite mult mai avantajos decat cel practicat in cazul pieselor noi. Nu sunt rare situatiile in care preturile de achizitie in cazul pieselor auto provenite din dezmembrari sunt de doua sau chiar de trei ori mai ieftine decat cele originale. Acest detaliu, face ca aceste piese sa fie foarte atractive in randul soferilor.

Calitate de top, fara compromisuri

Alegerea pieselor auto provenite din dezmembrari este o decizie ce mai vine concomitent la pachet cu un avantaj notabil si anume cu o calitate exceptioanala. Daca poate in trecut aceste piese erau privite de catre unii soferi ca un compromis, in realitate lucrurile sunt cat se poate de diferite. Fiecare piesa auto extrasa, este atent verificata de o intreaga echipa de experti, astfel incat orice potentiala defectiune sa fie exclusa inainte ca piesa sa fie pusa in vanzare. Din acest motiv, sunt destul de putine sanse ca aceste piese sas ajunga la clienti defecte sau neconforme in vreun fel.

Factura si garantie pentru fiecare piesa in parte

Printre motivele intemeiate pentru care sa investesti in piese auto, se inscrie si faptul ca fiecare piesa auto obtinuta din dezmembrari, vine insotita factura si garantie, astfel ca in situatia in care exista anumite neconformitati sau daca aceasta se defecteaza, ca si cumparator ai posibilitatea de a o trimite inapoi pentru a fi reparata sau inlocuinta in anumite situatii.

Posibilitatea de a gasi o gama larga de produse

Nu in ultimul rand, alegerea pieselor auto obtinute din dezmembrari mai vine la pachet cu un beneficiu major si anume faptul ca acestea pot fi regasite intr-un portofoliu foarte generos de produse. Acest lucru inseamna ca exista toate sansele sa gasim intotdeauna piesele auto de care avem nevoie in cadrul unei firme care care se ocupa cu dezmembrari.