Cele mai frecvent instalate modele de vase pentru toaleta

Vasele de toaleta vin intr-o multime de forme si modele, pot beneficia de functii care sa iti simplifice viata, astfel incat sa beneficiezi de tot confortul posibil. Se instaleaza cu usurinta si pot sa fie alese astfel incat sa se potriveasca unui anumit stil de design interior.

Alegerea unui vas WC potrivit pentru baie este foarte important deoarece este un obiect sanitar pe care il vei utiliza pe termen lung. Desi sunt multe criterii de care sa tii cont incepand de la functionalitate pana la estetica, avand in vedere cat de multe modele de vas WC sunt pe piata, poate sa fie destul de coplesitor sa alegi ceva potrivit.

Daca iti doresti un vas WC modern dar fara sa detina functii prea complexe, atunci iti vom recomanda in continuare cateva dintre cele mai frecvent instalate si achizitionate modele de pe piata:

Vas WC cu montaj pe pardoseala

Acesta este cel mai intalnit model de vas WC si este considerat a fi si cel mai practic. Se instaleaza usor iar pretul este si el unul destul de accesibil pentru orice buzunar. Mai ales daca doresti sa schimbi vasul de toaleta si sa nu investesti in obiecte sanitare foarte mult, atunci un astfel de model te poate scoate din impas intotdeauna.

Un alt avantaj este acela ca poti cupla diverse tipuri de rezervoare. In plus, sunt si foarte usor de intretinut iar repararea se face foarte usor in cazul in care apar probleme neprevazute.

Vas WC suspendat

Daca initial puteai sa vezi acest tip de  WC (laguna.ro) numai in baile publice sau in casele persoanelor cu un venit ridicat, acest lucru s-a schimbat. Au devenit foarte populare dar si accesibile din punct de vedere al pretului. Avantajul cel mai mare este posibilitatea de a curata totul foarte usor in comparatie cu modelele clasice.

Vas WC cu rezervor lipit

Pentru cei care sunt in cautarea unei solutii elegante, acest model de vas WC este cea mai potrivita alegere. Acestea vin impreuna la pachet insa, pentru a te asigura ca incape perfect trebuie sa ai la dispozitie un spatiu mai generos.

Vas WC cu rezervor la semi – inaltime

Avantajul major este acela ca in cazul in care se defecteaza sunt mult mai usor de reparat. Mai ales daca nu ai un spatiu generos la dispozitie, atunci acest tip de vas WC ar putea sa fie alegerea cea mai potrivita pentru baia ta.

Cu siguranta, exista multe alte modele de  WC pe care le poti alege dar acestea sunt cele mai comune si mai cautate modele de pe piata. Atunci cand alegi vasul de toaleta potrivit trebuie sa tii cont atat de propriile tale necesitati dar si a celor care impart aceeasi baie cu tine. Opteaza intotdeauna pentru calitate si te vei putea bucura de obiecte sanitare care te vor putea servi eficient pe termen lung, fara sa necesite interventii foarte dese. Alege un vas WC care sa fie conform asteptarilor tale, analizand caracteristicile produsului. In mediul online vei putea sa gasesti in magazinele specializate toate aceste modele despre care am vorbit si chiar mai mult de atat.