Cosurile de colectare selectiva sunt foarte importante

Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, ci sa recunoastem ca tara noastra sta foarte prost la capitolul reciclare, si si mai prost la capitolul colectare selectiva. Nu numai ca aceste actiuni nu sunt implementate in viata noastra prin scoala si prin familie, insa nici municipalitatile nu incurajeaza acest lucru. Si totusi, sunt firme si familii in care se incearca implementarea acestor actiuni. De ce este important? Pentru noi toti si pentru planeta in care traim, colectarea selectiva inseamna a aduna tot ce se poate refolosi, pe categori si apoi reciclarea acestor elemente. Vorbim despre hartie, carton, plastic, sticla, aluminiu si asa mai departe. Resturile alimentare sau produsele de carton, plastic sau sticla contaminate cu substante nu se pot, din pacate, recicla. Insa, pentru ceea ce putem salva, merita efortul sa achizitionam cosuri gunoi speciale. Astfel de cosuri putem gasi la sanito.ro. Sunt cunoscute sub numele de cosuri colectare selectiva. Nu iti inchipui ca acestea sunt acele pubele masive din plastic, care nu au un aspect prea placut. Vorbim de cosuri gunoi inox sau din plastic, cu un deisgn cat se poate de frumos si elegant. Sa vedem cateva exemple de luat in considerare:

Malmo B- set cosuri de reciclare din metal ultra rezistent. Similar cu modelul de cosuri pentru reciclare Malmo A, acest model este foarte popular in randul companiilor sau a institutiilor publice, unde activitatea de sortare a deseurilor este deja implementata. Cu un design simplu si modern, acest set de cosuri pentru colectare selectiva se potriveste perfect atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare. Cele 3 cosuri care formeaza acest model pot fi vopsite intr-o varietate de culori RAL si pot fi personalizate cu autocolante pentru colectarea eficienta a deseurilor. Pentru un aspect mai elegant, a fost creata si versiunea mai eleganta din otel inoxidabila, denumita Malmo A.

Ecomode PC are un design inedit ce ofera acestui model posibilitatea de a fi amplasat in nenumarate spatii si locatii care mai de care mai variate. Aceasta pubela poate veni in dimensiuni si capacitati variate, precum si optiuni de etichetare intuitive. Sunt cele mai bune cosuri pentru locatiile elegante, unde imaginea conteaza extraordinar de mult. Acest cos de colectare selectiva este din metal vopsit in camp electrostatic. Se poate alege si comanda orice culoare din spectrul RAL. Vei primi etichete/ stickere pentru semnalizarea corecta a deseurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard in care este disponibil cosul de colectare selectiva sunt: 35L; 60L; 100L. La comanda pot fi disponibile si marimi personalizate. Iata cateva caracteristici ale acestui produs: Inele pentru prinderea sacilor de gunoi, Capace detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Trebuie sa stii ca se poate amplasa in interior, cat si in exterior. In plus, se pot solicita si alte tipuri de personalizari ale produsului cum ar fi dimensiunile, capacitatea, numarul de cosuri, etichete etc.

Pe site-ul sanito.ro vei putea gasi un numar impresionat de astfel de modele. Intra acum si contribuie alaturi de familia ta la colectarea selectiva si la reciclare si suntem convinsi ca acum intelegi importanta acestor cosuri speciale.