Cum sa alegeti penseta pentru gene false

Pensetele pentru gene false sunt concepute pentru a ajuta la perfectionarea celor mai fine detalii in procesul de aplicare. De fapt, penseta este unul dintre putinele accesorii pe care trebuie sa le folositi de la inceputul pana la sfarsitul intregului proces.

Prin urmare, stapanirea abilitatii de a folosi o penseta profesionala este un pas crucial catre stapanirea artei aplicarii extensiilor.

Sunt mai multe tipuri de pensete pentru gene dupa cum urmeaza:

Forma varfurilor lor

Varfurile pensetelor pentru gene sunt cele care fac diferente intre pensete gene. Acestea sunt deosebit de importante deoarece sunt folosite pentru culegerea, selectarea, separarea genelor in timpul procesului de aplicare.

Exista diferite tipuri de varfuri, cum ar fi drepte, curbate, in forma de L si fiecare varf indeplineste o anumita functie. Puteti gasi o multime de pensete la Mira Beauty.

Forma I: Pensetele in forma de I sunt ideale pentru izolare si pentru metoda clasica de extensie a genelor. Va recomandam sa folositi pensete subtiri si lungi de forma I pentru izolare.

Forma F: Pensetele pentru extensia genelor in forma de F sunt ideale pentru izolarea si atasarea extensiilor clasice pentru gene.

Forma A: Varful in forma de A al pensetelor este excelent pentru ridicarea si atasarea extensiilor clasice de gene.

Forma X: Ideale pentru extensia clasica, aceste pensete in forma de X pot tine extensia clasica fara a provoca prea multa tensiune mainii tale.

Forma S: Pensetele pentru extensia genelor in forma de S sunt ideale pentru volum.

Forma L: Pensetele  in forma de L sunt instrumente excelente atunci cand creati volum lucrate manual.

Forma rotunda: Pensetele cu varf rotund sunt grozave, deoarece varfurile rotunde sunt sigure pentru indepartarea benzilor sau a tampoanelor pentru ochi dupa tratament.

Dupa tipul de material

Otelul inoxidabil si titanul sunt cele mai frecvente materiale utilizate pentru pensetele profesionale folosite pentru extensii.

Pensete din otel inoxidabil: Mai rezistente la rugina decat cele din metal, dar pot rugini in continuare daca nu sunt ingrijite. Pensetele inoxidabile contin o cantitate mica de nichel si, desi rareori, pot provoca unele reactii alergice unor persoane.

Pensete din titan: Cu o greutate mult mai mica decat pensetele inoxidabile, acestea nu pot sa rugineasca. Materialul foarte puternic, dar elastic, il face o sursa perfecta pentru pensetele profesionale folosite in extensia genelor. De asemenea, datorita proprietatii sale antialergice, este adesea folosita si pentru proceduri medicale.

Magnetic vs nemagnetic

Exista, de asemenea, pensete magnetice sau nemagnetice disponibile pentru uz profesional. Utilizarea pensetelor magnetice, in special in zonele cu climat uscat, poate provoca complicatii in procedura de extensie a genelor. Va recomandam sa utilizati pensete nemagnetice pentru confortul dumneavoastra.

Aderenta si greutatea sa

Acest lucru este ignorat de multi artisti atunci cand alegeti o penseta pentru extensia genelor. Cu toate acestea, acest lucru poate avea un impact urias asupra sanatatii articulatiilor degetelor, a incheieturii mainii si a posturii generale. Prin urmare, alegeti o pereche de pensete care sa aiba etanseitatea corecta a manerului si greutatea ideala.

Este important sa retineti ca exista pensete potrivite pentru tot ceea ce doriti sa faceti. Luati in considerare factorii decisivi de mai sus, dar la urma urmei, asigurati-va ca ar trebui sa alegeti o penseta care sa fie cea mai confortabila si potrivita pentru tehnica dorita.