De ce nu trebuie sa lipseasca apa la bidonul de 19 L dintr-un cabinet veterinar?

bidon de apa

Chiar daca, pentru moment, vara este una destul de blanda in tara noastra, din punctul de vedere al temperaturilor din termometre, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijam hidratarea corespunzatoare, mai ales ca, in mod traditional, luna august este cea mai caniculara.

Astfel, toti oamenii, inclusiv cei care lucreaza in medii cu aer conditionat, au nevoie de o cantitate suficienta de apa pe parcursul zilei, atat pentru a-si potoli setea, cat si pentru a avea energie si a permite organismului lor sa-si desfasoare procesele specifice. Concret, in calitate de antreprenor cu un business mic sau mijlociu, este obligatia ta sa dotezi firma cu un dozator si apa la bidon de 19 L (unul sau mai multe pe zi).

La capitolul de mai sus, cel al afacerilor de cartier, intra si un cabinet veterinar, iar, citind articolul in continuare, vei afla de ce dotarea sa cu apa la bidonul de 19 L, precum cele de la compania H2On, este esentiala. In primul rand, chiar daca, asa cum spuneam mai sus, in incinta este asigurat un mediu respirabil, atat la propriu, cat si la figurat, activitatea angajatilor, medici si asistente, nu se poate compara cu un job obisnuit de birou. Pe de-o parte, interactiunea cu animale bolnave sau agitate presupune un efort fizic suplimentar, iar, pe de alta parte, si latura emotionala este incercata, mai ales daca vorbim despre pisici sau caini intr-o stare teribila de sanatate.

In al doilea rand, apa la bidonul de 19 L reprezinta un semn de respect si pentru clientii (nu beneficiarii) unei clinici veterinare, mai exact stapanii de animale, care, tinand cont de iubirea lor pentru necuvantatoare, trec prin momente dificile cand acestea sufera. In asemenea clipe, un pahar cu apa rece poate fi tot ce au nevoie nu doar pentru a indeparta senzatia de gat uscat, ci si pentru a depasi o stare psihica mai putin placuta si a-si reveni, ca sa fie alaturi de catelul sau motanelul lor. Nu in ultimul rand, chiar si acestea pot beneficia de pe urma apei la bidonul de 19 L, cat timp nu le este servita la o temperatura prea joasa.

In cazul in care optezi pentru H2On pentru apa la bidonul de 19 L, faci o alegere excelenta! Firma romaneasca tocmai a fost premiata pentru apa sa 100% microbiologic pura si nefiltrata, de catre International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), cu distinctia Superior Taste Award.

Este pentru al patrulea an consecutiv, dupa 2019, 2020 si 2021, iar de aceasta data premiul a fost acordat cu trei stele (punctaj maxim). Alte avantaje ale acestui brand, pe langa calitatea propriu-zisa a apei, sunt reprezentate de pretul redus (doar 23 de lei pentru apa la bidonul de 19 L, ceea ce inseamna numai 1,21 lei per litru), dar si faptul ca livrarea se face gratuit, in toata tara, fara obligativitatea unui contract si fara taxe suplimentare. Astfel, poti arata respect atat fata de angajati, cat si fata de clienti si animalutele lor, printr-un gest simplu, dar eficient!