Infrumusetarea unghiilor mici

Daca aveti probleme in a va mentine o lungime potrivita a unghiilor. Daca nu puteti sa va lasati unghiile sa cresca, din cauza anumitor probleme sau obiceiuri proaste cum ar fi rosul unghiilor sau ruperea acestora.

Trebuie sa stiti ca in saloanele de infrumusetare se pun unghii false. Manichiuristele au venit in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care doresc unghii lungi, dar care nu le pot avea din diferite motive. Aplicarea si calitatea acestora era la inceput destul de indoielnica. Pana la urma in orice domeniu, la inceput, totul este stangaci. Chiar si asa se apela la aceasta metoda cand se mergea la evenimente speciale.

In ziua de azi nu trebuie sa se apeleze la o manichiura cu tipsuri doar inainte de evenimente speciale. Necesitatea unghiilor si aspectul lor le face dorite indiferent de ocazie. Acestea se aplica relativ usor si de catre noi acasa, doar ca pentru o unghie sanatoasa ar trebui sa apelam la profesionisti. La saloanele de infrumusetare vom observa ca sunt mai multi pasi pana la aplicarea propriuzisa. Bineinteles, ulterior putem incerca o astfel de aplicare si acasa. Pana la urma nu trebuie sa facem o manichiura ca intr-un salon.

Putem pur si simplu sa aplicam unghiile false Lila Rossa. Acestea sunt niste tipsuri care se potrivesc pe fiecare deget in parte. Ne ajuta chiar daca avem degete mai groase sau mai subtiri, incadrandu-le perfect. Lipiciul special desemnat acestui tip de manichiura este unul de buna calitate. Aplicarea se face cu atentie pe fiecare deget in parte. Trebuie luat in calcul inainte de aplicare ca fiecare deget trebuie masurat. Inainte de aplicarea lipiciului se aplica tipsul astfel incat sa vedem daca se potriveste perfect cu unghia noastra. Dupa ce gasim unghia potrivita pentru fiecare deget in parte, putem aplica lipiciul. Lipici care este rezistent si face o fixare corecta.

Calitatea produselor pentru manichiura este foarte importanta. Putem degrada unghia naturala chiar si daca gresim un singur pas in aplicarea unui gel sau atunci cand taiem prea adanc o cuticula. Chiar daca pare ceva obisnuit, manichiura este o infrumusetare a mainii care necesata timp si pricepere. Totodata nu este o avere nici in saloanele de infrumusetare. Daca nu suntem prea indemanatice sau daca nu avem produse pentru manichiura si nu ne dorim sa achizitionam, atunci apelam la o manichiurista profesionista. Nu toata lumea isi poate face acasa o manichiura cu gel din cauza pasilor de urmat sau din cauza lipsei de produse de manichiura. Poate chiar nu ne pricepem sa folosim o freza de unghii acasa – nu este chiar la indemana fiecarei persoane. Tocmai din acest motiv saloanele sunt pline in perioadele cu sarbatori din an.

Pentru acasa, sigur ca va puteti procura kituri special desemnate manichiurii. Cu siguranta puteti invata sa va aplicati singure acasa unghii false doar ca va trebuie timp si ndemana pentru a invata sa aplicati corect o astfel de manichiura. Atat pentru saloanele de infrumusetare cat si pentru acasa gasiti produse pentru manichiura doar la unclick distanta. Puteti opta pentru o gama variata de unghii false Lila Rossa, brand care va ofera tot ce aveti nevoie pentru manichiura. Atat acasa cat si la un salon va puteti procura de la primer pentru manichiura pana la unghii false, lipici chiar si lampile UV.

Majoritatea manichiurilor cu unghii false, sau tipsuri, cum li se spune mai nou, sunt de o lunga durata. Pot tine pana la doua saptamani fara sa se zgarie sau sa se ciobeasca. Unghiile false de la Lila rossa se pot pune pur si simplu pe unghiile naturale, dupa un primer in prealabil, dar pot fi si sub un gel sau pudra acrilica.