Jucării sexuale care pot fi oferite cadou

Într-un cuplu este esențial ca jucăria erotică aleasă să poată fi utilizată în diverse poziții sexuale sau să poată satisface ambii parteneri. Pentru persoanele singure, principalul scop al unei jucării sexuale este acela de a-i satisface dorințele într-un mod cât mai apropiat de realitatea alături de un partener.

Din fericire, orice magazin erotic dispune azi de o varietate largă de jucării pentru toate fanteziile, astfel încât unele ar putea fi niște cadouri minunate de oferit unei persoane apropiate fie la o aniversare de cuplu, fie la o petrecere de burlaci/burlăcițe. Toate modelele prezentate pot fi achiziționate și online, de la sex-shop, în condiții sigure și de maximă discreție.

Set sexy

De la cătușe, mască pentru ochi, uleiuri afrodisiace sau lubrifiant, un astfel de set satisface cele mai ascunse dorințe și condimentează viața de cuplu.

Lubrifianți și uleiuri

Lubrifianții sunt jucăria erotică de bază. Cu diverse forme, cu arome provocatoare, pe bază de apă sau silicon, aceștia sunt utilizați pentru orice fel de sex (cuplu, păpușă gonflabilă, vibrator, etc.) sau pentru auto satisfacere.

Dildo anal

Sunt făcute atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Reprezintă o provocare pentru cuplurile care doresc să experimenteze pentru prima dată sau să-și îmbunătățească experiența sexului anal.

Vibrator

Vibratoarele se adresează tuturor nevoilor femeilor. Majoritatea femeilor ajung la orgasm doar prin stimularea zonei clitorisului, iar vibratoarele, indiferent de formă sau mărime sunt perfecte pentru aceste senzații.

Costume sexy

Costumele ajută la jocurile pe roluri care împlinesc cele mai amuzante fantezii.

Cătușe

Acestea se găsesc în diferite modele, materiale și forme: cătușe pentru mâini și picioare, din material satinat, metal acoperit cu puf, piele, blăniță artificială, elastice, cu sistem de închidere reglabilă, pentru glezne, cu inserții și lanțuri, etc.

Prelungitor penis

Acesta are două funcții: oferă mai multă lungime și grosime penisului și provoacă noi senzații vaginului.

Bile chinezești

Sunt disponibile în diverse forme dar concepute pentru un scop unic: sensibilizează, lubrifiază și intensifică senzațiile feminine.

Inele pentru a prelungi erecția

Au fost folosite inițial ca metodă de a prelungi erecția în cazul unor disfuncții sexuale. Acum sunt introduse tot mai des în jocurile sexuale. Ajută la controlul erecțiilor iar unele sunt făcute special pentru stimularea clitorisului.

Cadouri amuzante

Există și alte variante de a surprinde plăcut pe cineva apropiat, dacă alegi să ieși din sfera cadourilor clasice. Dacă dorești un cadou original, află că ai de unde alege: zaruri erotice, lenjerie comestibilă, sex bell, jocuri cu provocări, forme sexy pentru gătit, cătușe comestibile, etc.