Masinile de spalat profesionale Linia 6000 va ofera cea mai buna experienta de utilizare

masini de spalat profesionale

masini de spalat profesionale

Printre deciziile care pot face diferenta intre o afacere de succes in domeniul HoReCa si una care nu isi atinge niciodata potentialul maxim, un rol important il are achizitionarea celor mai bune echipamente.

Fresco Expert pune la dispozitia antreprenorilor romani, de mai bine de un sfert de secol, solutiile optime atat pentru bucatarii, cat si pentru spalatorii profesionale.

Prin ce se remarca cele mai moderne echipamente?

Printre cele mai bune masini de spalat profesionale se remarca noile echipamente comerciale Linia 6 000, proiectate in mod special pentru un consum redus de apa, energie si detergent.

Ele sunt gandite, de asemenea, pentru a asigura o experienta optima de utilizare. Au un design ergonomic, cu o abordare centrata pe experienta unica a utilizatorului, si o intreaga serie de caracteristici inovatoare.

Noul tip de masini de spalat profesionale permite spalarea si uscarea unei mari cantitati de rufe intr-un timp scurt si, in plus, ofera posibilitatea supravegherii starii si performantei chiar si atunci cand nu te afli in imediata lor apropiere. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a realiza dozarea detergentului fie manual, fie automat.

In magazinul online Fresco.ro sunt disponibile zeci de modele, care pot satisface necesitatile fiecarui tip de business, indiferent de necesitati sau de buget. Iata cateva dintre cele mai interesante produse!

Electrolux Professional cu turatie mare de stoarcere

Printre cele mai bune masini de spalat profesionale din linia 6 000 se remarca un produs Electrolux Professional cu o turatie mare de stoarcere, de 75 de litri. Are un design ergonomic certificat, cu o abordare centrata pe om, pentru o experienta de utilizare remarcabila.

Microprocesorul ClarusVibe si ecranul de control touch-screen color permit utilizarea unor programe intuitive complet editabile, disponibile in mai multe limbi, cu statistici afisate pe ecran si control complet asupra pompelor de detergent.

Masina cantareste lenjeria si ajusteaza nivelul apei, in functie de datele obtinute, economisind astfel energie. De asemenea, masoara si corecteaza in timp real dezechilibrul, ajustand forta G, ceea ce permite maximizarea nivelului de stoarcere si economisirea de bani si timp in procesul de uscare.

Exista inclusiv posibilitatea de conectare la OnE Laundry, asistentul personal pentru validarea igienei. Asemenea tuturor celorlalte masini de spalat profesionale Electrolux Professional, este dotata cu pompe Dosave (peristaltice) si Jetsave (venturi) si este conceputa pentru o instalare usoara, o buna conectivitate, mentenanta simpla, dozare precisa si consistenta.

Un alt model Electrolux Professional dotat cu cea mai buna tehnologie

Un model foarte interesant din linia 6 000 este masina Electrolux Professional cu o turatie de stoarcere mult superioara, de 240 de litri. Echipata cu o tehnologie de ultima ora, a fost conceputa astfel incat sa permita o utilizare fara efort si, in acelasi timp, exceptional de economica.

De exemplu, asigura o dozare inteligenta, prin adaugarea unei cantitati precise de substante chimice, in mod automat, in functie de greutatea incarcarii. Astfel, se realizeaza o importanta economie nu numai de detergent, ci si de apa si de energie, cu efecte pozitive vizibile asupra buzunarului utilizatorului.

Nu faceti greseala de a va echipa firma cu dispozitive mai putin performante! Alegeti doar ce e mai bun si, cu excelentele masini de spalat profesionale din Linia 6 000 puse la dispozitie de Fresco Expert, va veti felicita mereu pentru decizia luata!