Mobila pentru camera copiilor, piese de mobilier care nu au voie să lipsească

Într-o familie, cea mai mare bucurie este când pe lume vin și copiii. De aceea, de cele mai multe ori, amenajarea camerei în care mica minune se va odihni, se va juca și se va simți în largul ei începe încă de dinainte de a se naște. Ai atât de multe idei și parcă vrei să transformi această cameră într-una cu adevărat specială. Și, ceea ce părea ceva simplu la început, se transformă într-o adevărată provocare, pentru că nu este deloc ușor să găsești acel echilibru necesar.

Optează pentru mobilă la comandă

Deși recunoaștem că oferta din magazinele de specialitate este una foarte generoasă atunci când vine vorba despre mobila pentru camera celui mic, noi îți sugerăm să renunți la așa ceva. Pentru a transforma camera într-una cu adevărat specială, care să devină cu adevărat castelul micii tale prințese sau adăpostul supereroului tău cu scutece, optează mai bine pentru mobila la comanda. Ai mai multă libertate de mișcare așa, poți alege exact ceea ce îți place și, mai ales, o poți personaliza. Cu toate acestea, să nu uităm însă că există unele piese de mobilier care nu au voie să lipsească.

Patul

Oricât de mult ți-ar plăcea ție sau celui mic să vă odihniți într-un hamac, și te tentează acest gând și pentru camera copilului, mai bine uită de el. Patul este una dintre acele piese de mobilier care nu au voie să lipsească din camera celui mic. Alege unul încăpător, rezistent, confortabil și sigur. Chiar ai nevoie de așa ceva. Eventual, dacă juniorul familiei este suficient de mare pentru a-și exprima preferințele, ar fi bine să ții cont și de dorințele lui. Un pat de prințesă sau o mașină de curse sunt printre cele mai populare alegeri, din motive lesne de înțeles.

Comoda

Fiind vorba despre camera celui mic, știi și tu cum este: multe jucării și hăinuțe care parcă se adună în cantități industriale. Dacă pentru jucării rezolvi destul de rapid cu niște cutii de depozitare haioase, care se potrivesc bine cu interiorul și sunt și foarte practice, în cazul hainelor, comoda este cea mai potrivită. Cu ajutorul ei vei putea păstra în ordine hainele copilului tău, și îți va fi mult mai simplu să oferi un aspect ordonat camerei.

Masa de schimbat scutece

Pentru bebeluși, măsuța de schimbat scutece nu are cum să lipsească. Doar ce ai născut, așa că nu îți este chiar ușor să te apleci, să iei scutecele din cutia de jos, să ai grijă ca micuțul să nu cadă și să le ai pe toate cele necesare la îndemână. Totul este mult mai simplu cu o masă de schimbat scutece, și există unele modele prevăzute cu sertare unde poți să ții tot ce ai nevoie: scutece, loțiune de îngrijit pielea, pudră, șervețele umede și multe altele.

Stickere decorative

Camera celui mic nu trebuie să fie una sobră și rigidă. Dimpotrivă, avem nevoie de una veselă și plină de viață. Stickerele decorative se potrivesc de minune acum, iar pe măsură ce juniorul crește, își va alege el accesoriile prin care își va personaliza camera.