Pahare cristal Bohemia vin: care set vi se potrivește?

Din ce pahar preferați să vă savurați vinul Syrah? Sau preferați un vin alb, precum Sauvignon Blanc? Veți afla că, precum zecile de tipuri de vin, există la fel de multe tipuri de pahare din care se savurează vinul. Rămâneți alături de noi pentru a afla ce seturi de pahare sunt potrivite pentru anumite vinuri și unde le puteți găsi.

Vinul este mai bine savurat dintr-un pahar cristal de Bohemia

Vinul este o băutură clasică, prezentă în timpul ceremoniile și a evenimentelor încă din antichitate. Nu exista vreo sărbătoare în care o carafă de vin să nu servită la mesele oamenilor și a nobilimii deopotrivă. Astăzi, vinul încă se mai servește cu aceeași bunăstare, în momentele cele mai fericite ale omului.

Putem distinge mai multe tipuri de vin, dintre care cele mai cunoscute sunt:

  1. Vinul roșu;
  2. Vinul alb;
  3. Vinul rosé;
  4. Vinul spumant;

Mai există multe alte tipuri, precum și soiuri de vin. Doar în regiunile din Franța, soiurile de struguri ajung în rândul sutelor. Vă puteți imagina, astfel, cât de felurite sunt și vinurile la rândul lor.

Discutând despre vinuri, am ajuns și la punctul cheie al discuției de astăzi și anume: ce pahare de vin folosim? Dețineți pahare normale sau ați dori ceva mai mult, ceva mai elegant și rafinat, precum pahare cristal Bohemia vin?

Vinul este savurat până la ultima picătură în pahare din cristal de Bohemia

După cum am discutăm, discuția de astăzi este centrată pe vinuri și pe paharele din care sunt savurate vinurile. Dacă vă vine să credeți, paharele de vin sunt și ele împărție în funcție de vinul pe care îl consumați. Astfel, pe piață veți găsi pahare pentru vin roșu, respectiv vin alb.

Noi recomandăm să vă orientați atenția către seturile de pahare din cristal de Bohemia. Acest cristal, din care se lucrează obiecte decorative de 800 de ani încoace, uimește și astăzi prin strălucirea sa. Așadar, de la ce firmă sau magazin puteți achiziționa astfel de obiecte decorative?

O firmă care se ocupă exclusiv de obiecte din cristal de Bohemia este firma românească Class Gifts. Cu sediul în mediul online, Class Gifts are în portofoliu mii de produse din cristal bohemian cu care își încântă clienții. Printre acestea se numără și seturi de pahare pentru vin roșu, respectiv vin alb.

 

 

Seturi de pahare din care vă puteți servi vinul roșu

După cum am povestit până acum, vinurile sunt servite și ele în diferite pahare. În această ordine de idei, putem discuta, în mod special, de pahare pentru vinul roșu, și pentru vinul alb. În această secțiune vă vom prezenta câteva modele de pahare de vin roșu de la firma Class Gifts.

Așadar, care ar fi cele mai potrivite modele pentru a putea servi un vin roșu precum Amarone? Noi am spune că cel mai indicat set ar fi setul de 6 pahare de 300 ml model Caren. Sau, dacă preferați ceva mai elegant, atunci alegeți modelul Glacier de 250 de ml.

Pentru ocazii mai puțin speciale, în care doriți doar să vă încheiați săptămână, atunci modelul Caren este potrivit pentru dumneavoastră. Lucrătura simplă, dar fină a acestui model este doar perfect pentru o seară la fel de simplă. Mai există și alte modele, astfel că vă invităm să aruncați o privire site-ului Class Gifts.

Ce seturi de pahare de vin sunt potrivite pentru a savura vinul Moscato?

Moscato este un vin alb, cu arome de flori de piersic, vanilie și caise prăjite. Acest vin alb este ușor de băut și aromele fructate se simt puternic. Pentru un astfel de vin, sunt necesare pahare de vin care să le valorifice aromele.

Pentru a savura un astfel de vin, noi recomandăm setul de 6 pahare model KLAUDIE de 150 de ml. Un set extrem de elegant, modelul KLAUDIE este alegerea perfectă când savurezi un vin alb de calitate precum Moscato. În această categorie intră și setul de 6 pahare model Lorey Ribbon de 220 de ml.

Paharele de vin din cristal de Bohemia au devenit un must-have al persoanelor care doresc calitate. Aceste tipuri de pahare pot intra în posesia dumneavoastră dacă alegeți să le comandați de la o firmă specializată, precum Class Gifts. De ce să nu vă savurați vinul din pahare de cristal?

Daca sunteti fani ai pretiosului cristal de Bohemia, la Class Gifts gasiti o gama larga de produse rafinate: vaze cristal, carafe cristal, scrumiere de cristal, solnite , bomboniere, rame foto, si multe altele.