Produse pentru orice birou!

Munca de birou presupune multa atentie distributiva, multe hartii semnate si pixuri de calitate prin care sa reiasa semnaturi citete si clare. Pentru a beneficia de cele mai bune produse de birou, magazinul Sanito.ro pune la dispozitia clientilor o gama vasta de articole pentru birou precum: pixuri, articole din hartie, produse organizare si arhivare.

Desi aceste obiecte pot parea banale, atunci cand se lucreaza cu un flux mare de clienti se simte diferenta, mai ales daca cei care lucreaza intr-un astfel de mediu au nevoie zilnic de circa 100 de coli sau pixuri pe care cateodata clientii le iau din greseala. Un stoc de produse facut in mod profesional nu face altceva decat sa imbunatateasca experienta celor care lucreaza la birou.

Sanito.ro este un magazin de incredere care comercializeaza de peste 15 ani consumabile de curatenie si birotica, iar clientii care au cumaprat in trecut de la Sanito.ro au avut intotdeuana o experienta placuta.

Gama de markere, dosare, sticky notes reprezinta investitii serioase pentru orice firma care doreste sa ofere calitate.

Markerele cu varf subtire sunt ideale pentru scrierea sau desenarea mai fina (de exemplu, planificari sau text in sau langa un grafic). Asigurati-va ca scrieti textul suficient de mare, astfel incat sa poata fi citit cu usurinta chiar si de mai departe. Markerele cu varf gros ofera mai multa cerneala si, prin urmare, fac linii mai groase. Le folositi pentru a scrie cuvinte mari, usor de citit pentru prezentari si sesiuni de instruire. Faceti literele suficient de mari si lasati suficient spatiu intre litere astfel incat toata lumea, chiar si cei care stau mai departe de tabla sau flipchart, sa poata citi textul clar.

Un varf rotunjit este utilizat in mod normal pentru scriere. Fie ca este vorba de un stilou, un creion sau un pix, majoritatea au un varf rotunjit cu o gama larga de grosimi ale varfului. Un varf rotunjit tinde sa fie folosit si pentru textele mai lungi care contin combinatii de majuscule si litere mici. Forma rotunjita a varfului inseamna ca puteti tine markerul oricum doriti pentru ca linia este intotdeauna uniforma.

De ce este benefic sa folositi sticky notes la birou?

Aceste sticky notes se lipesc de aproape orice – pereti, ferestre, birouri – in special sticky notes de la Sanito.ro, pe care le recomand cu drag. De cate ori aveti o sedinta importanat sau ceva de prezentat, aceste sticky notes va pot ajuta foarte mult. De exemplu, daca sunteti manageri si doriti sa faceti o retrospectiva a echipei pentru a determina cum sa imbunatatim echipa si care este progresul acesteia, puteti folosi sticky notes pentru a motiva procesul de munca.

La fel ca instrumentele software, sticky notes pot sustine aproape orice proces si metadate pe care le puteti inventa. Doriti sa urmariti caracteristicile cele mai evidente ale unui produs? Utilizati note colorate diferite! Doriti sa urmariti progresul unui proiect pe zile? Adaugati in fiecare zi un sticky note pe fiecare pgina a proiectului. Doriti sa urmariti cine lucreaza la ce? Dati fiecarei persoane un autocolant unic pe care sa il adauge la ceea ce lucreaza si asa mai departe.

Cu produsele de papetarie de la sanito.ro, munca si progresul sunt asigurate.