Economisiți hârtia igienică în instituțiile publice

Pentru a asigura igiena completă și sigură a grupurilor sanitare ale oricărei insituții publice, aveți la dispoziție o gamă largă de capace de toaleta din noua generație. Capac toaleta inteligent, cu buton și cu senzori, duce standardele oricărui grup sanitar la un alt nivel. Ajută la curățenie și, în acest fel, devine un avantaj pentru imaginea oricărei instituții sau companii de amploare, făcându-i pe oameni să se simtă în siguranță, atunci când folosesc o baie publică.

Economice, cu prețuri accesibile și cu sisteme inteligente încorporate care asigură acoperirea colacului cu folie de unică folosință, duc la rezolvarea unor probleme cu care orice baie publică se confruntă: imposibilitatea unei curățenii complete și eficiente, indiferent de produsele profesionale folosite, a vasului și a capacului de toaletă, neputința de a avea personal numeros care ar putea, așa cum este dezirabil, să curețe fiecare toaletă după orice folosire, diminuarea riscului de contaminare, atât al angajaților, cât și al clienților, cu numeroasele bacterii care trăiesc pe capacul și în vasul de toaletă.

Capac toaleta cu folie de unica folosinta poate înlătura aceste probleme și, în plus, asigură o experiență plăcută, mulțumitoare și în condiții de maximă siguranță pentru oameni. Dacă acordăm o atenție sporită necesităților și nemulțumirilor clienților, observăm că, în spațiile publice, hoteluri, pensiuni, restaurante, malluri, instituții publice diverse, pentru oameni grupurile sanitare se numără printre locurile cărora le acordă atenție. Dacă acestea nu corespund unor norme firești și, implicit, criteriile nu sunt îndeplinite, oamenii tind să evite acele locuri, ba chiar să-și facă o imaginea defavorabilă despre ele. De la prosoape, cearșafuri și până la cum arată baia, clienții pot avea o părere foarte bună despre locurile în care se cazează ori, dimpotrivă, să aibă recenzii negative, tocmai pentru că locul care devine cel mai intim, capacul de toaletă, nu corespunde așteptărilor. Pe de altă parte, când vine vorba despre băile restaurantelor, este firesc ca oamenii să le treacă prin filtrul anumitor criterii și să vadă cu asupra măsură ce reprezintă curețenia pentru acestea. În fond, starea unei băi vorbește și despre capacitatea de a te gospodări și a-l respecta pe celălalt.

Dat fiind faptul că toatele publice sunt folosite intens, de un număr uriaș de oameni, iar bacteriile de pe capacul de toaletă rămân și se înmulțesc după fiecare utilizator, puteți scăpa de acest neajuns cu ușurință, apelâng la un capac inteligent. Capacul este reîncărcabil, igienic și sporește încrederea în baie, având în vedere că folia de unică folosință este tăiată și nu mai poate fi refolosită. Mecanismul de funcționare îi asigură o durată mare de viață, este ușor de folosit, venind la pachet cu un kit de instalare ușor de urmărit, alături de acumulator și încărcător. Având la îndemână folia de unică folosință, oamenii nu vor mai fi tentați să rupă o cantitate mare de hârte igienică, să acopere capacul și astfel să se simtă protejați când folosesc baia. Veți oferi insituției un aer modern, încrezător, demn de a fi numit respectabil, apropiat de oameni, tocmai prin aceste lucruri aparent mărunte, dar care sunt atât de firești și la îndemână!