Unde organizam o petrecere de poveste, acasa sau in cadrul unui restaurant?

Atat ziua de nastere, cat si evenimentele importante si reusitele sunt motive foarte bine intemeiate pentru care organizarea unei petreceri este un lucru absolut necesar. Cum altfel ne-am putea bucura de toate aceste momente da nu inconjurati de cei dragi, intr-o atmosfera potrivita. Reusita unei petreceri depinde in cea mai mare masura de deciziile pe care tu le iei, de aceea entuziasmul nu iti va fi de ajuns pentru a pune totul cat mai bine la punct. Una dintre dilemele care se contureaza foarte bine atunci cand vine vorba despre organizarea unei petreceri este aceea daca evenimentul sa se desfasoare in propria locuinta sau in cadrul unui restaurant.

Probabil ca esti constient de faptul ca ambele solutii sunt potrivire, insa totul depinde de modul in care iti doresti tu ca lucrurile sa se desfasoare. In cadrul unui restaurant, petrecerea devine in mod automat una mai formala, in timp ce in propria locuinta, petrecerile imbraca o forma complet diferita de cele mai multe ori. Iata asadar cateva avantaje si dezavantaje ale organizarii unei petreceri acasa sau in cadrul unui restaurant!

            De ce sa organizezi o petrecere acasa?

Printre cele mai importante avantaje pentru care sa organizezi un eveniment acasa se regaeste faptul ca ai un control mult mai mare asupra modului in care se desfasoara totul. De la posibilitatile multiple in ceea ce priveste decorul muzica si meniurile, pana la felul in care te poti distra. Mai mult decat atat, daca stai la curte, ai posibilitatea de a oferi invitatilor tai un gratar, unde poti pregati carne de manzat delicioasa dupa o reteta proprie, carne de porc sau alte tipuri de carne. Poti opta totodata si pentru platouri traditionale, de unde sa nu lipseasca traitionalul carnat de porc, sau alte preparate delicioase. Dezavantajul organizarii unei petreceri in propria locuinta insa reiese din faptul ca vei avea nevoie de pregatiri mult mai minutioase, care necesita timp, iar dupa ce se va fi terminat totul, curatarea intregului spatiu va cadea pe umerii tai.

            De ce sa alegi un restaurant?

Alegerea unui restaurant ca si locatia pentru propriul eveniment are ca si avantaj major faptul ca in afara de instiintarea invitatilor, tu nu trebuie sa mai pui la punct mare lucru. Aceasta responsabilitate cade de aceasta data pe umerii reprezentantilor restaurantului. daca iti plac atmosferele linistite si mancarea delicioasa, unul dintre restaurantele populare in Cluj este Restaurant Pastel, un loc unde in mod cert iti vei putea surprinde cu usurinta chiar si pe cai mai exigenti dintre invitati. Optand pentru un restaurant, vei putea uita complet de organizarile minutioase si de dezordinea de acasa. In cadrul unui restaurant insa, petrecerile se desfasoara intr-un cadru mai formal, astfel ca distractia va lua cel mai probabil o forma diferita. Acest lucru nu inseamna nicidecum ca in cadrul unui restaurant nu exista distractie, ci din contra.

Indiferent de alegerea facuta, un lucru ramane cert si anume faptul ca in spatele unei petreceri reusite va sta mereu o planificare foarte bine pusa la punct, pentru ca locatia este doar unul dintre aspectele asupra carora trebuie sa iei o decizie.