Usurinta inchiderii si deschiderii, una dintre cele mai importante caracteristici ale unui dulap metalic cu usi glisante!

dulap metalic

dulap metalic

Dintre toate materialele utilizate pentru obiecte de mobilier destinate birourilor, metalul se remarca prin rezistenta deosebita la socuri sau la schimbari de temperatura. Un dulap metalic poate fi folosit ani in sir, fara a fi nevoie nici macar de cea mai mica reparatie.

Modelele ideale sunt cele care, pe langa robustete, ofera si alte avantaje, precum usurinta inchiderii si a deschiderii. Aceasta este maxima in cazul echipamentelor dotate cu usi glisante. Iata cateva dintre modelele disponibile pe piata, in magazinul online www.viamond.ro!

dulap metalic

Dulap metalic cu usi culisante si un singur raft

Constructie extrem de robusta, obiectul de mobilier este fabricat in Romania din otel de inalta calitate, cu o grosime de 0,7 milimetri. Se livreaza in stare complet asamblata si are urmatoarele dimensiuni: latimea de 1.200 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri. Greutatea neta este de 44,5 kilograme. Cele doua usi culisante permit un acces foarte usor la interior si sunt dotate cu doua chei dintr-o serie de 3 000 de numere diferite.

Polita suporta o greutate maxima de 40 de kilograme si poate fi ajustata pe inaltime de 21 de milimetri. De asemenea, produsul poate fi echipat, la cerere, cu polite suplimentare. In ceea ce priveste culorile disponibile pentru vopsirea integrala sau numai a usilor, cumparatorul are posibilitatea de a alege intre urmatoarele variante: crem, orange, rosu, albastru, verde, gri inchis, maro, negru, argintiu si alb.

Dulap metalic cu usi culisante de sticla si 8 rafturi

Ideal pentru birouri, produsul este prevazut cu usi glisante realizate din sticla securizata cu grosimea de 4 milimetri. Structura de baza a obiectului de mobilier este realizata din otel de foarte buna calitate, iar suportii de reglare a politelor sunt fabricati din otel zincat.

Fiecare raft este reglabil pe inaltime si suporta o greutate de pana la 65 de kilograme. Fabricat in Italia, produsul se livreaza demontat, in sistem cremaliera, si beneficiaza de o garantie de 24 de luni. Este disponibil in urmatoarele variante de culoare: gri, negru, antracit, metalizat si alb.

Dimensiunile sunt urmatoarele: latime de 1.800 de milimetri, adancime de 450 de milimetri si inaltime de 2.000 de milimetri. Inchiderea usilor se realizeaza cu cilindru, cu ajutorul celor doua chei din dotare.

Dulap metalic Premium cu usi glisante si 8 rafturi

Fabricat din tabla metalica de calitatea I, produsul este recomandat inclusiv pentru utilizare comerciala si industriala. Vopsit in camp electrostatic de culoare gri, se livreaza in stare neasamblata.

Greutatea neta este de 70 de kilograme, latimea de 1.800 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 2.000 de milimetri. Fiecare dintre cele 8 polite reglabile pe inaltime este capabila sa suporte o greutate de 50 de kilograme.

Pentru o portanta crescuta, obiectul de mobilier este prevazut si cu un perete despartitor interior. Usile se deschid prin culisare, ceea ce garanteaza un acces usor la obiectele depozitate in interior. Sistemul de inchidere este dotat cu doua chei.

Un dulap metalic cu usi glisante iti ofera garantia rezistentei in timp, se curata si se intretine usor si, in plus, nu va avea niciodata probleme cu inchiderea sau deschiderea!