Accesoriile de protecție a ecranului sunt indispensabile

Etuo

Astăzi există probabil puține obiecte care sunt mai valoroase decât smartphone-ul, cel puțin în sens figurat. Pe lângă cartea de identitate, cardul bancar și cheia casei, telefonul mobil face parte, fără îndoială, din echipamentul zilnic de bază. Se știe că ceea ce este important ar trebui protejat. Din acest motiv, accesoriile necesare pentru protecția dispozitivului fac parte în mod ideal, din protecția fiecărui telefon mobil.

Pentru a-ți proteja dispozitivul de orice fel de daune, este recomandată în special o folie telefon, care este o protecție adecvată pentru telefonul mobil. Dar ce produse sunt potrivite pentru asta? Există o serie de modele diferite și cu diferențe de calitate, mai ales când vine vorba de folii de protecție pentru telefoane mobile. Un factor decisiv pentru care filmele sunt potrivite pentru smartphone-ul tău, este modul în care îți gestionezi dispozitivul și ceea ce este fundamental important pentru tine atunci când îți protejezi ecranul.

Foliile de protecție sunt fabricate cu cea mai mare atenție și conform celor mai înalte standarde de fabricație de către o echipă de experți. Și asta cu pasiune și experiență.

Folie telefon

Dispozitivele digitale și, mai ales, afișajele acestora necesită un anumit nivel de protecție în utilizarea de zi cu zi. Praful, amprentele digitale, picăturile de apă, dar și zgârieturile afectează afișajele. Pentru a păstra valoarea dispozitivelor valoroase, etuo.ro oferă o gamă largă de produse pentru protecția ecranului. Aici, gama de produse acoperă întreaga gamă de huse pentru telefoane mobile și folii protecție. Gama de folii de protecție și sticlă securizată este extinsă pentru a include părți ale dispozitivului care merită protejate, la fel ca și  husele de protecție pentru spatele sensibil la zgârieturi al smartphone-urilor elegante.

Pe lângă protecția ecranului, protecția împotriva reflexiilor enervante joacă, de asemenea, un rol major. Folia antireflex de înaltă calitate facilitează și îmbunătățește condiții de lumină puternică. Folia și sticla securizată antireflex oferă și mai mult: crește siguranța, de exemplu atunci când este utilizat în zona de navigație a mașinii sau când navighezi pe motocicletă sau bicicletă.

Folii din sticlă temperată – ușoare ca o pană și puternice

Filmele din sticlă temperată combină ușurința și potrivirea flexibilă a filmelor de protecție, cu duritatea și rezistența sticlei securizate. Gama etuo.ro include folii telefoane și sticlă securizată, transparente și mate. Sticla de protecție este montată pe ecran și salvează smartphone-ul de zgârieturi. Când îl utilizezi, nu mai lasă urme pe ecran.  Indiferent cât de atent ești cu smartphone-ul, acesta va fi totuși supus urmelor vizibile la zgârieturilor. Folia ecran este protecția ultra-subțire, universală și cea mai accesibilă. Este fabricată din poliuretan termoplastic special, care oferă o rezistență ridicată. Majoritatea modelelor de pe piață sunt capabile să protejeze dispozitivul de tot felul de zgârieturi și să ascundă amprentele grase care rămân de la contactul degetelor cu ecranul. Sticla securizată elimină strălucirea și face ca utilizarea unui smartphone pe vreme însorită să fie mai convenabilă. Unele împiedică trecerea razelor ultraviolete. Este o opțiune mai modernă și mai scumpă pentru a proteja ecranul. Principalul avantaj, este că poate proteja telefonul nu numai de mici zgârieturi, ci și în caz de cădere, absorbind forța impactului asupra sa.