Admiratie permanenta pentru manichiura cu oje semipermanente – iata de ce sa le folosesti si tu!

oje semipermanente

In ultimii ani, se vorbeste frecvent in cercurile utilizatoarelor despre puterea de acoperire si durabilitatea unor oje semipermanente. Aceste produse inovative au aparut pe piata exact in momentul in care femeile cu un program din ce in ce mai incarcat isi doreau sa poata beneficia de calitatile unui produs de ingrijire a unghiilor, fara a mai vizita in mod repetat saloanele de manichiura.

Desi oja traditionala si-a indeplinit cu stoicism rolul, decenii la rand, se simtea nevoia unui articol care sa poata oferi mult mai mult. Asa au aparut aceste oje de noua generatie, care au cucerit rapid cumparatoarele din lumea intreaga. Iata de ce ar trebui sa le folosesti si tu!

Rezistenta indelungata

Primul atu pe lista calitatilor unor oje semipermanente disponibile in oferta melkior.ro este rezistenta. Compozitia le permite aderarea rapida si aplicarea printr-o tehnica cu totul noua. Spre deosebire de ojele clasice la care uscarea se facea in mod natural, doar sub actiunea aerului inconjurator, cele semipermanente fac echipa cu lampa UV/LED in acest sens.

Fiecare strat aplicat este uscat timp de aproximativ 2 minute sub lampa, pentru o fixare impecabila. Tehnica mult mai elaborata si produsele profesionale utilizate, precum lacul de protectie, top coat-ul si solutia finish contribuie la obtinerea unei manichiuri de succes. Cu ajutorul acestora te poti bucura de farmecul unghiilor colorate pana la 3 saptamani, fara a interveni cu retusuri.

Perfecte pentru orice ocazie

Ce ai zice de un produs potrivit in orice moment si cu orice ocazie? Suna minunat, nu-i asa? Ei bine, aspectul oferit de calitatile unor oje semipermanente starneste admiratia in orice context. La locul de munca, la studii, intr-un cadru relaxat cu prietenii, la shopping, la sala sau la un eveniment important ce impune eticheta, te poti bucura de magia acestor produse. Regasindu-se intr-o gama extrem de bogata de culori, pot fi asortate la orice articol vestimentar din garderoba, ba chiar mai mult, pot fi utilizate si in functie de sezon sau starea de spirit.

Fara limita de varsta

Iata un produs fara limita de varsta! Orice doamna sau domnisoara, care considera frumusetea mainilor cartea de vizita a oricarei femei, poate apela la calitatile acestor oje moderne. Efectul va fi intotdeauna unul fascinant, care va incanta privirile celor din jur.

Pigmenti intensi

oje semipermanente

Pigmentii intensi sunt cei responsabili de magnetismul caracteristic al acestor produse. Avand tonalitati foarte profunde, cuceresc retina instantaneu. Imediat dupa aplicare, vei remarca nuantele puternice si luciul captivant al acestora, unghiile aratand spectaculos.

Culori irezistibile

Spectrul coloristic al unor oje semipermanente este unul foarte larg. Poti aborda absolut orice nuanta doresti, producatorii aducand pe piata sute de variante pentru a indeplini toate dorintele in materie de cromatica. Intense sau discrete, pastelate sau vibrante, cu efect perlat, paietat, mat sau metalic, vei putea alege modelul preferat in orice situatie.

Usurinta in aplicare

Cu siguranta iti doreai sa auzi si faptul ca se aplica usor, nu-i asa? Garantat, aplicarea nu te va pune in dificultate! Daca vrei sa iti impodobesti unghiile chiar tu, in confortul casei tale, fara a mai merge la salon, colectiile acestor oje rezistente sunt ideale pentru tine.

Achizitioneaza kitul complet pentru acest tip de manichiura si bucura-te de o experienta minunata! Preturile sunt foarte accesibile atat pentru categoriile de oje semipermanente, cat si pentru kitul intreg.