Surprinzator: atat de multi oameni cumpara brazi de Craciun artificiali

Cumparam brazi de Craciun din plastic mai mult ca niciodata pana acum – iar acest lucru surprinde cercetatorii de tendinte. Cu toate acestea, exista un motiv foarte bun pentru a investi in ramurile verzi artificiale. Vedeti de ce aici.  Cand stam in jurul bradului de Craciun pe 24 decembrie, nu neaparat bradul natural se afla in centrul festivitatilor. Astazi, tot mai multe familii impodobesc cu brazi de Craciun artificiali din plastic. Acum puteti explora paduri de brazi de Craciun atat artificiali, cat si clasici, si este clar ca cererea de ramuri artificiale a crescut semnificativ in ultimii ani.

Alegeti inaltimea si forma potrivita pentru bradul de Craciun artificial

Alegerea bradului de Craciun artificial potrivit nu este o sarcina usoara. Vrei sa fie impresionant, dar trebuie, de asemenea, sa se potriveasca cu camera. Forma bradului de Craciun este, de asemenea, relevanta, deoarece schimba modul in care arata decoratiunile de Craciun. Din fericire, ghidul nostru privind dimensiunile brazilor de Craciun va va ajuta sa gasiti bradul potrivit pentru casa voastra. Este important sa tineti cont de dimensiuni si de aspect atunci cand alegeti brazi artificiali.

Cei mai multi oameni isi pun bradul de Craciun in sufragerie. In acest caz, amenajarea camerei si decorul existent vor afecta dimensiunea si inaltimea bradului perfect. Ghidul nostru privind inaltimea bradului de Craciun ia in considerare si forma bradului. Poti alege un brad mai mic, de 120 cm, sau poti opta pentru unul de pana la 240 cm. Daca este prea jos, va parea prea mic intr-o camera de zi mare. Un brad de 240 cm inaltime va arata bine doar intr-o camera cu tavane inalte. Gaseste dimensiunea care se potriveste perfect camerei tale. Acum sa ne uitam la diferitele forme pentru a gasi bradul tau artificial de Craciun.

Brad de Craciun de plastic luxuriant si verde

Va doriti un brad de Craciun care sa fie bine acoperit de ace si sa aiba un aspect luxuriant? Atunci acest brad de Craciun artificial ar putea fi pentru tine. Pretul reflecta calitatea buna, asa ca veti pacali cu siguranta pe oricine va pune ochii pe brad. Dimensiunile variaza intre 150 si 270 de centimetri.

Brad de Craciun in forma de creion

Daca iti doresti un decor de Craciun modern, poti alege un brad de Craciun in forma de creion. Silueta sa foarte ingusta il face o alegere minimalista pentru casa dumneavoastra. Bradul de Craciun in forma de creion are mai multe avantaje. Alegeti acest tip daca nu doriti sa folositi prea mult spatiu pe podea. Puteti economisi bani pe decoratiuni, deoarece nu necesita prea multe ornamente pentru a arata bine.

Brad de Craciun subtire

O optiune similara, excelenta pentru spatii mai mici, este bradul de Craciun subtire. Desi subtire, acest brad poate crea totusi un impact vizual puternic. Intr-o camera cu tavane inalte, alegeti un brad subtire, care are o inaltime de 200 cm. Decorati-l cu bucati mici de ornamente de Craciun pentru un aspect minimalist sau alegeti ornamente mari si neconventionale pentru a-l face distractiv si interesant de privit. Deci veti face clar senzatie cu el.